В Олександрії загадково зник літній чоловік

,

2786В Олександрії зник 73­-річний Володимир Баштовенко. Чоловік жив сам. Тож родичі не одразу забили на сполох. Нині рідня просить допомогти у пошуках чоловіка.

Зникнення Володимира помітили 13 січня. Однак близькі припускають, що це могло статися значно раніше.

– 13 січня принесли пенсію, але він її не забрав. Це був той момент, коли помітили, що його немає. Можливо, він зник раніше, точної дати ми не можемо встановити. Дякувати сусідам, це вони забили на сполох, – ділиться з «КП» родичка Володимира – Вікторія.

Жінка каже, вже звернулися до поліції. Однак відомостей поки ніяких. Правоохоронці перевірили гараж, бо припускали, що Володимир може бути там.

– У нього є гараж, то в нас була версія, що він там. Ми звернулися до поліції, викликали рятувальників. Хлопці відкрили гараж, а там, дякувати Богу, його не було. Щоправда, не було і автомобіля ВАЗ 2107 темно-шоколадного кольору, – додає Вікторія.

Жінка каже, коли відкривали гараж, посходилися сусіди. Вони розповіли, що Володимир нібито кудись їздив напередодні. Сама ж Вікторія сумнівається у цьому.

– Одні кажуть, що він нібито їздив чи у Петрове, чи ще кудись із якимось другом чи до друга, що був за кермом. Я в це мало вірю, бо була в нього у вересні, у жовтні, у середині грудня, він такими планами не ділився. Можливо, не хотів, не знаю… Розказують, що коли він повернувся, то був білий, руки трусилися від страху. Сказав так: «Щоб я ще колись сів за кермо?..» Розумієте, у 73 роки! Я в це не вірю, але люди так кажуть, – додає співрозмовниця «КП».

Вікторія розповідає, що коли востаннє бачила Володимира, той скаржився на здоров’я.

– Казав, здоров’я уже не те, нерви слабі, руки трусяться. Та й вік. Я востаннє з ним спілкувалася з 12 по 15 грудня. Він скаржився, що в нього дуже сильно болять ноги. Тобто зараз через стан здоров’я, він навряд чи сідав за кермо, – стверджує вона.

У помешканні пенсіонера нічого дивного теж не помітили. Зі слів жінки, речі були на звичних місцях.

– У квартирі все було як завжди. Речі на місцях. Пилюка рівномірна, телевізор не включався.­ З документів – лише пенсійне посвідчення і сто гривень лежали на столі. Враження таке, що ніхто нічого не чіпав… Якщо вірити сусідам, то у мене особисто така думка: або сам із кимось поїхав добровільно, тобто хтось був за кермом, а він поряд, або навпаки – насильно… У нас уже голови пухнуть від того, що може бути. Сподіваємося, з ним усе гаразд і скоро ми знову побачимося, – розповідає «КП» Вікторія і зауважує, коли саме поїхав її родич – не знає ніхто.

– Судячи з усього, це було ще до снігопадів. Сліду від машини, що виїжджала з гаража, не було. Та й по ожеледиці він би не їхав. Він так беріг цю машину, що побоявся б... Усі кажуть, що бачили його ще перед Новим роком, – додає родичка Володимира.

Сьогодні Вікторія просить усіх, хто може знати про місцезнаходження Володимира Баштовенка (4 квітня 1942 року народження), повідомити за номерами телефонів: (066) 964-­87-­67 (Вікторія), (097) 520-­41­-00 (Тетяна) та у поліцію.
e-max.it: your social media marketing partner