Кіровоградський нумеролог: 2016 – рік одночасно фінішу і старту

,

2645Кіровоградський нумеролог Наталія Броншпіц переконана, що 2016­й рік буде вдалим для тих, хто прагне досягти високого професіоналізму. Вона прогнозує, це буде період переосмислення і перезавантаження, фінішу і старту одночасно.

– Щоб скласти нумерологічний гороскоп на 2016 рік, необхідно визначити його число. Для цього складаємо всі цифри: 2 + 0 + 1 + 6 = 9. Отже, дев'ятка – число прийдешнього року. Вона замикає нумерологічний цикл натуральних чисел, тому наповнена одночасно зрілістю і новими можливостями. Це одночасно кінець минулого і перший крок у майбутнє. Дев'ятка унікальна, оскільки має якості всіх чисел, що дає їй безмежні можливо­сті, – пояснює Наталія Броншпіц.

Каже, прийдешній рік завершить дуже багато процесів, як у світових масштабах, так і в особистих. Це буде рік переосмислення і перезавантаження, фінішу і старту одночасно. Наталія прог­нозує, такі зовнішні фактори як думка оточуючих, повсякденна метушня не впливатимуть на нас. Навпаки, більшого значення набуде духовне життя.

– Що стосується кар'єри, бізнесу і фінансів, 2016 рік Мавпи очікується вдалим для тих, хто прагне досягти високого професіоналізму. Найбільш затребуваними будуть фахівці, які мають власну думку і здатні її відстояти, – прогнозує нумеролог. – Щодо особистих фінансів, то цього  року все­таки ще багатьом доведеться затягнути пасок, але в підсумку це піде на користь.

Сімейні і романтичні відносини можуть змінити формат: хтось почне спільне життя, хтось, навпаки, вирішить розлучитися, стверджує Наталія Броншпіц. У будь­якому випадку вибір буде осмислений і дасть можливість розвиватися кожному з партнерів. Основний урок, який має засвоїти кожен, – навчитися прощати.

– У світовому масштабі на перший план вийдуть проблеми, пов'язані з раніше невідомими інфекційними захворюваннями, скоріш за все, викликані забрудненням середо­вища. Як і раніше, нас шокуватимуть природні катаклізми. Вірогідна поява нових технологій, наукових відкриттів у галузі хімії, медицини, – аналізує загальні нумерологічні тенденції 2016­го фахівець.

Аби визначити, яким прийдешній рік стане особисто для кожного, потрібно визначити персональне число року, визначивши спочатку число народження.

– Для цього треба додати цифри, складові дати народження, поки не вийде однозначне число. Наприклад, ви з'явилися на світ 21 січня 1984: 2 + 1 + 0 + 1 + 1 + 9 + 8 + 4 = 26; 2 + 6 = 8. Значить, вісімка – число вашого народження. Потім додайте до нього число прийдешнього року. У нашому прикладі потрібно додати 8 (число народження) і 9 (число року). Виходить 17. Знову складаємо до тих пір, поки в результаті не отримаємо однозначне число: 17 = 1 + 7 = 8. Результат цих обчислень і є персональним числом року, – пояснює Наталія Броншпіц і представляє персональний прогноз для кожного числа.

Число року 1. У новому році ви здатні змусити Колесо Долі обертатися в потрібному напрямку. Рік обіцяє бути надзвичайно вдалим за умови вашої особистої активності. І пам'ятайте: саме в 2016­му ви закладає­те фундамент свого життя на найближчі дев'ять років.

Число року 2. Вам слід бути тактовнішим. Завдяки вмінню переконувати, зможете домогтися великих успіхів. Важливою стане для вас тема партнерства – ділове співробітництво або шлюбний союз. Довіряйте інтуїції – вона допоможе опинитися в потрібний час у потрібному місці. І взагалі звертайте увагу на послання – сни, знаки, осяяння.

Число року 3. Ви вже в радісному передчутті наближення свята і прийдешніх змін? Це правильно: 2016 рік стане для вас одним із найбільш благополучних і щасливих. Все, що раніше посіяли, принесе чудові плоди. Рік сприятливий для створення сім'ї, а також для її поповнен­ня. Частіше бувайте на природі, заряджайтеся енергією, і неважливо, якщо це буде не за містом, а в найближчому сквері.

Число року 4. Цього року вам не можна уникати відповідальності. Можливо, доведеться­ взяти на себе якісь зобов'язання, а також навчитися встановлювати чіткі межі і захищати власну територію, моральні принципи і досягнення. Проявляйте наполегливість і завзятість. 2016 рік сприятливий для відкриття своєї справи, реєстрації шлюбу, будівництва будинку і будь­яких довгострокових стабільних проектів. Умова одна: завжди чинити згідно із законом.

Число року 5. Нудьгувати в 2016 році точно не доведеться. На вас чекають нові знайомства, несподівані пропозиції, незабутні подорожі. Крім того, опинитеся на своєрідному перехресті долі і доведеться вибирати з двох варіантів. Питання можуть бути пов'язані і з роботою, і з любовними відносинами, і з вашими потаємними бажаннями. Так чи інакше необхідно визначитися раз і назавжди, не залишаючи собі ніяких лазівок.

Число року 6. Із настанням нового 2016­го ви можете з подивом виявити, що вам зовсім не хочеться перебудовувати світ. А хочеться родинного тепла, затишку і гармонії. Будинок, сім'я, діти, батьки стануть вам ще ближчими і дорожчими. З'явиться бажання облаштувати своє гніздечко. Багато хто зважиться на ремонт, зміну меблів і побутової техніки. А ще це гарний час для внутрішньої роботи, звільнення від страхів і комплексів, які заважають вам розвиватися і рухатися вперед.

Число року 7. Чекайте на зміни! У 2016 році ви завершите якийсь важливий етап і вирішите вибрати нову дорогу. Цей порив буде супроводжуватися відчуттям радості і впевненості в собі. З'явиться шанс оновити і урізноманітнити життя, позбутися рутини, вирватися з полону повсякденності. Велика ймовірність численних поїздок чи відряджень.

Число року 8. Якщо попередні сім років ви рухалися у правильному напрямку, значить, саме в новому році досягнете поставленої мети. Якщо ж досить довго пливли за течією, нарікали на долю, звинувачували у своїх проблемах усіх навколо (за винятком себе), то в 2016 доведеться за це заплатити. Іншими словами, треба або пожинати плоди своїх старань, або активно працювати над помилками.

Число року 9. Час прощання з минулим. У 2016 році у вас відбудеться дуже важливий діалог із собою. Неквапливі роздуми можуть призвести до переоцінки цінностей, перегляду колишніх уявлень про успіх, благополуччя, любов… Нікому не дозволяйте тиснути на вас, нав'язувати вам чужу думку. Коли досягнете згоди з собою, переверніть чергову сторінку життя, щоб почати все з чистого аркуша. Не факт, що ваш шлях буде вистелений пелюстками троянд, але не сумнівайтеся, вам під силу його подолати. Самодисципліна, відповідальність, витримка і наполег­ливість допоможуть добитися чудових результатів.
e-max.it: your social media marketing partner