Колишній зек побив молотком і зґвалтував 14-річну дівчину – деталі злочину

,

2133Цю історію, від якої стигне в жилах кров, «КП» уже коротко розповідала. Утім газеті вдалося з’ясувати деталі того, що сталося в опікуна постраждалої дівчинки. Батько розповів, що нелюд бив 14-річну Юлю в обличчя молотком, доки вона не знепритомніла, а потім зґвалтував. Проте навіть задовольнивши свою хтивість, звір і на цьому не зупинився. Він наказав жертві не розповідати нічого батькам, а себе видав за... рятівника.

–Негідник вискочив із соняшників, у нього в руках були мотузка і ніж. Він каже Юлі: «От тепер ти і попалася, іди сюди!» У Юлі в руках був молоток – вона ходила перепинати худобу. Двічі їй вдалося відмахнутися і вона побігла у бік балки, бо там зазвичай є люди. Але нелюд наздогнав її, вихопив молоток, гепнув ним Юлю по обличчю. Ви уявляєте, оцим великим, важким молотком, яким перепинають худобу! Після кількох ударів вона впала непритомна. Поки прийшла до тями, він уже робив своє діло… Все в крові… У неї розбита переносиця, обличчя…  – розповідає батько, а точніше опікун дів­чинки Олег Вікторович.

Після наруги над Юлею 29-річний чоловік відвів її до себе додому. Уже потім дівчина розповіла батькові, що ґвалтівник змусив її казати, що начебто він урятував її після ДТП. – Юля розповіла, що він попід руки привів її до себе додому. А по дорозі наказував: «Скажеш, що їхав мотоцикл і тебе збив, ти стогнала, а я тебе знайшов і привів сюди. Інакше я приб’ю тебе і батьків твоїх заживо спалю». Дитина, звичайно, злякалася.­ Його сестра почала її мити, подзвонила моїм сусідам, а тоді вже мені повідомили. Коли я приїхав за нею, дорогою додому Юля мені зізналася. Каже: «Не слухай, це все він зробив», – переказує чоловік.

–У Юлі закрита черепно-мозкова травма. Зараз їй зняли шви, скоро будуть виписувати з лікарні. Психологічний стан самі розумієте який… А тут ще й міліція затягує все, справу відкрили лише по зґвалтуванню, за нанесення тілесних ушкоджень – ні, – говорить опікун.

Однак правоохоронці у коментарі «КП» пояснюють: остаточно кваліфікувати справу зможуть лише після завершення експертиз.

– Того ж дня, коли сталася ця подія, працівники міліції розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 – зґвалтування неповнолітньої. Наступного дня вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного, слідчий ініціював обрання судом відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування. У тому числі до матеріалів кримінального провадження буде долучено висновок медичних фахівців, відповідно до якого і буде остаточно кваліфіковано вид даного кримінального правопорушення, – повідомили «КП» в обласному управлінні міліції.
e-max.it: your social media marketing partner