В Ульяновському районі рідний батько зґвалтував восьмирічну доньку

,

2016В Ульяновському районі затримали 31-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні двох малолітніх дітей. Чоловік уже зізнався у скоєному, повідомляють правоохоронці.

– Йому інкримінують використання дітей для задоволення статевої пристрасті неприродним способом. Раніше його вже притягували до відповідальності за розбещення неповнолітньої доньки співмешканки. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років, – ідеться у повідом­ленні.

У міліції уточнюють, що сигнал про подію надійшов до Ульяновського райвідділку міліції 5 червня близько 16 години. До чергової частини зателефонувала жінка і розповіла, що стосовно дітей її родички скоєно злочин.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, 31-річний місцевий житель, перебуваючи в нетверезому стані і скориставшись відсутністю співмешканки, зґвалтував її 10-річного сина і свою 8-річну дочку. Наступного ранку чоловік пішов на роботу, а діти розповіли про те, що сталося родичам. Ті й повідомили правоохоронцям.

Зловмисника негайно доставили в місцевий райвідділ міліції. Кривдник зізнався у скоєному і пояснив, що потребує медичної допомоги, оскільки через фізичні вади не може контролювати власні «інстинкти».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу – насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом.
e-max.it: your social media marketing partner