Кіровоградський нумеролог: 2015-й буде вдалим роком для старту власної справи

,

1631Кіровоградський нумеролог Наталія Броншпіц переконана, що 2015 рік загострить бажання до матеріальних здобутків і активної турботи про власний добробут. У багатьох людей, на її думку, основним стане матеріальний напрямок – прорив у кар'єрі, власний бізнес і відкриття великих можливостей. Адже саме обставини та енергія 2015 року змусять справи розвиватися по-іншому і виходити на новий рівень, впевнена експерт. І ті, хто буде готовий до змін, хто здатен буде переглянути власні підходи, можуть розраховувати на успіх, оскільки 2015-й – рік дій і рішучості. Тож коли краще робити нові кроки у фінансовій сфері та які періоди є несприятливими – у прогнозі.

– 2015 рік має підсумкове число 8 (2 + 0 + 1 + 5). Тож розслабитися і відпочивати, на жаль, не вийде – енергія цифри 8 цьому не сприятиме. Навпаки, головним цьогоріч буде розвиток матеріального напрямку та прагнення влади. Це означає, що у багатьох людей прокинуться приховані амбіції, з'явиться бажання отримати владу та командувати, – пояснює нумеролог.

Наталія Броншпіц каже, можна очікувати, що в наступаючому році великий і малий бізнес вийде на новий рівень, багато хто захоче відкрити власну справу. Спеціаліст зазначає, що поліпшення матеріального становища очікуватиме тих, хто дійсно буде налаштований на отримання максимального результату, а для цього треба буде проявити відповідальність і обов’язково впевненість у собі.

– Однак є одне «але». Цифра 8 не любить і не терпітиме середини, роботи на півсили. А тому треба відповідати енергії цієї цифри, а отже, ставити тільки великі, серйозні, масштабні і націлені на результат задачі, – уточнює нумеролог і додає, що у тих, хто не перейматиметься матеріальним благополуччям у 2015-му, навпаки, виникне реальний ризик відчути на собі фінансові втрати.

– Планета управитель 2015 року – доленосний Сатурн, повелитель підсвідомості і совісті. Особливо цей рік буде щедрим на важливі події для людей народжених 8-го, 17-го та 26-го числа, – говорить Наталія Броншпіц. – До всього, що робитиметься в цей рік, необхідно підходити дуже усвідомлено, почате  обов’язково завершувати, бути готовим до несподіванок і примх долі. Розпочинати справу рекомендується тільки в тому випадку, якщо ви розумієте весь процес досягнення результату – від початку до кінця.

Нумеролог каже, що у наступному році надзвичайно важливим буде не допустити надмірної гордині та марнославства. Прогнозує, що саме чесні і працьовиті люди відчують підтримку планет.

– Важливо брати до уваги щорічні планетарні попередження, які відображаються практично на кожному з нас. Мова йде про ретрогради, затемнення і нульові дні 2015 року, – пояснює Наталія Броншпіц і надає інформацію про сприятливі та несприятливі періоди у наступному році для тих чи інших справ. – Ретрогради Меркурія: 21 січня – 11 лютого, 19 травня – 12 червня, 17 вересня – 9 жовтня. Ці періоди підходять для завершення різних справ і повернення боргів. Однак старт нового не матиме ні успіху, ні продовження.

Ретрогради Венери: 25 липня – 6 вересня. Цей період абсолютно несприятливий для весіль, шоу, свят, початку як романтичних так і фінансових відносин, дорогих покупок і придбання предметів розкоші.

У нульові дні (16 березня – 20 березня), під час сонячного затемнення (20 березня і 13 вересня) та під час місячного затемнення (4 квітня і 28 вересня) зведіть до мінімуму ділову активність, будьте максимально миролюбні та не допускайте сварок і агресії.
e-max.it: your social media marketing partner