Путін пробиватиме дорогу в Крим… через Кіровоградщину?

,

1616У новому 2015 році Росія продовжить війну на сході України і розв’яже ще два збройні конфлікти у світі. Такий песимістичний прогноз зробило британське агентство «Bloomberg». Прокладаючи шлях суходолом до Криму, Росія може зачепити і Кіровоградщину, зокрема, східні частини Онуфріївського, Олександрійського та Петрівського районів.

Опираючись на думки понад восьми десятків провідних експертів планети з зовнішньої політики, військової справи та економіки, агентство називає місця у всьому світі, які можуть стати «гарячими точками». Три з них – Прибалтика, Азовське побережжя Украї­ни і Арктика – безпосередньо пов’язані з Росією.

– Сепаратисти на сході України, які підтримуються російськими силами, рухатимуться далі на захід України, щоб створити сухопутний коридор із Кримом. Це спричинить ще більші економічні санкції з боку США та Євросоюзу і змусить їх прискорити військову підтримку уряду, – йдеться в прогнозі.

Аби продемонструвати апетити Росії, компанія «Bloomberg» графічно нанесла на карту України ймовірний шлях наступу бойовиків Путіна. Тим часом журналісти «КП» помітили, що апетити агресора можуть зачепити, не дай Боже, і частину Кіровоградської області.
e-max.it: your social media marketing partner