Чоловік убив літнє подружжя, а потім прикинувся стурбованим сусідом. Ціна життя пенсіонерів – тисяча гривень

,

1496Біда сталася в одному з сіл Новгородківського району. Повідомлення про подвійне убивство правоохоронці отримали вранці. Телефоном схвильований чоловік розповів, що запідозрив щось неладне, коли побачив, як сусіди на ніч не вимкнули світло, а домашня живність бездоглядно ходила подвір’ям у той час, як він точно знав, що господиня зачиняла сарай рівно о 17:00. Правоохоронцям знадобилося всього кілька годин, аби знайти убивцю.

У день, коли сталася трагедія, убивця вештався селом без діла, випивав. Однак гроші швидко скінчилися. Вирішив позичити. До незачиненої хати він увійшов саме тоді, коли 75-річний господар і його 82-річна дружина обговорювали власні справи. Позичати гроші нетверезому односельцеві літнє подружжя відмовилося, чим викликало потік лайки та погроз на свою адресу.

За якийсь час пенсіонер вийшов на вулицю, аби принести до хати дрова. Ледве переступивши поріг, він відчув потужний удар по голові. Далі була низка ножових ударів…

У той час літня господиня була у кімнаті. Жінка зрозуміла, що відбувається надворі. Через хворі ноги, вона не могла нічого вдіяти, лише дістала з шухлядки тисячу гривень, загорнула їх у клаптик газети і присіла на підлозі біля ліжка.

Коли, після розправи над чоловіком нелюд зайшов до кімнати, стара жінка тихенько простягнула йому гроші і попросила не вбивати… Однак її слова не викликали жодних емоцій у ката.

Після скоєного зловмисник подався додому, де майже годину спокійно спав. Прокинувшись, почав думати про алібі. Для цього вирушив до місцевої крамнички, віддав борги та купив горілки, а далі майже до пізньої ночі знову пиячив.

Аби остаточно заплутати сліди й зняти з себе підозри, убивця вирішив особисто повідомити про злочин. Та, не зважаючи на усі хитрощі, міліціянти викрили ката. То був 25-річний раніше судимий сусід пенсіонерів. На місці злочину він залишив низку речових доказів. Згодом убивця показав, де викинув закривавлений ніж та розповів, як саме витратив гроші, що взяв із рук літньої жінки до того, як позбавив її життя.

– За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. За ці дії зловмиснику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років або довічне ув’язнення, – повідомив начальник Новгородківського райвідділку міліції Ігор Брєєв.
e-max.it: your social media marketing partner