Замість скверу – новий магазин

,

1480В обласному центрі на Шкільному мікрорайоні навпроти магазину «Пермський» розпочалося будівництво ще однієї крамниці. Обурені цим фактом городяни зателефонували до «КП». Люди кажуть, нещодавно висаджені дерева, які продовжували маленький скверик біля багатоповерхівок, знищили у четвер вночі і дуже оперативно залили фундамент.

Мешканці мікрорайону, а особливо навколишніх будинків, обурені. Кажуть, тепер тільки-но виходиш із під’їзду, одразу потраплятимеш у новобудову, яку от-от зведуть.

– У нас і так до гибелі цих магазинів, один на одному стоять павільйони, кіоски, а тепер ще й біля самого будинку зводять черговий, – обурюється жителька мікрорайону Олена.

Аби розібратися в ситуації, на місце будівництва приїхав депутат міськради Олександр Ізрайлов. Те, що відбувається, називає свавіллям, однак, чи законне будівництво, – поки не з’ясував.

1479

– Як мені розповіли, будівництво розпочав власник магазину навпроти. Ця міська рада дозволу нікому не видавала. Чи видавався він раніше, у 2005 році, як зараз стверджують, я не знаю, адже документів мені ніхто не показував. Буду розбиратися у ситуації, з’ясувати обставини у міськвиконкомі, – запевнив депутат.

e-max.it: your social media marketing partner