Кузьменко звільнив двох заступників

,

1436Рєзніка. Чому ті пішли з посад та чим займатимуться далі – «КП» запитала безпосередньо у самих екс-замів очільника регіону.

–Заяву я написав давно. За законом, коли приходить новий голова облдержадміністрації, ми повинні скласти повноваження. Він задовольнив заяву, я вже не працюю. Не хочу більше нічого коментувати, – сказав Віктор Серпокрилов і додав, що після звільнення найперше планує відпочити.

– У мене було 226 днів відпустки за шість з половиною років роботи. Відпочину хоч 20 днів, а потім буду визначатися. Ще не знаю, чим займатимуся. У будь-якому разі виконуватиму функцію депутата, допомагатиму голові у різних питаннях, – уточнив Серпокрилов.

– Заяву я написав ще у вересні у зв’язку з призначенням нового голови обласної державної адміністрації. Згідно зі статтею 10 Закону України «Про державні адміністрації». Це основна підстава, – пояснює «КП» інший екс-заступник губернатора Віктор Рєзнік. – Крім того, з сьогоднішнього дня набув чинності закон про люстрацію і, однозначно, протягом 10 днів, згідно з цим законом, заступники голови облдержадміністрації повинні бути звільнені. Я готовий пройти будь-яку перевірку, але є така позиція.

– У мене є безліч пропозицій і можливостей на сьогоднішній день, – відповідає на запитання про подальші плани Віктор Рєзнік, – починаючи від наукової діяльності, закінчуючи підприємствами, установами і організаціями, які працюють у народному господарстві.
e-max.it: your social media marketing partner