Драйвові поїздки мальовничими місцями Кіровоградщини організовує переселенець із Херсона

, КП

17246До війни Євген проводив поїздки на квадроциклах цікавими і гарними місцями рідного краю. Для цього розробив чотири маршрути. Ще 14 лютого минулого року він влаштовував подорожі. А вже за 10 днів – почалася повномасштабна війна. Євген із родиною переїхав у Пантаївку на Кіровоградщині, де у нього знайомі. Також перевіз і свої квадроцикли. Тут чоловік розробив нові маршрути поїздок, щоб клієнти змогли активно відпочити, відчути драйв і водночас побачити захоплюючу красу.


Для Кіровоградщини – це абсолютно новий вид відпочинку у поєднанні із розвит­ком туризму. Один із маршрутів випробувала і «Кіровоградська правда».

17247ТЕСТ-ДРАЙВ ВІД «КІРОВОГРАДСЬКОЇ ПРАВДИ»

Ми тестували другий маршрут. Попередньо домовилися про день і час поїздки. Перед початком подорожі Євген провів для нас інструктаж.


Серед обов’язкових умов – людині, яка буде за кермом, необхідно мати водійське посвідчення або пройти курс «навчальний». Також до поїздки не допускають людей у стані сп’яніння.


Далі підібрав для кожного учасника екіпірування – шоломи, рукавички, змінне взуття, а також захисні костюми.


Увесь маршрут нашу команду супроводжував інструктор. За необхідності – підказував і допомагав, коли виникали труднощі з проїздом. Так він супроводжує кожного клієнта.

 

172481725017252


17249– Нам повезло з погодою: перед цим був дощ, а в день ікс – сонячно. Завдяки цьому і вдало підібраному маршруту, ми максимально відчули екстрим і драйв від поїздки на квадро­циклах. Проїжджали по багнюці, болотах, запилених ділянках… І в цей момент відчувався адреналін. А також зупинялися на різних фототочках – місця, де виходили ефектні фотографії: на фоні бірюзової води, про яку кажуть, як на Мальдівах (я там не була, але дійсно колір глибокий і гарний), затопленого кар’єру, піщані, ніби в пустелі гори і дороги, круті схили… Побачили екскаватори. Це все було неймовірно гарно і захоплююче. Ми зробили, здається, сотні фото і відео на різних локаціях. Все пройшло більш, ніж вдало, завдяки уважному інструктору. І на завершення – ми вийшли чисті із води, тобто з болота. Бо були екіпіровані усим необхідним. Це гарний варіант активного відпочинку і крута ідея розвитку туристичного потенціалу цієї місцевості. Адже місця там дійсно фантастичні. Тому – рекомендуємо, – ділиться журналістка «КП» Наталка Маринець.

 

172511725317254

Фото: Олена Сідорова
Інфографіка: Тетяна Франчук

e-max.it: your social media marketing partner