Жінка з Малої Виски отримала вигране в лотерею авто

,

119147 січня Вікторія Мамедова придбала акційні білети «Лото-Забава» і… виграла новенький автомобіль Citroën C-Elysee! Цієї неділі, 6 лютого, вона завітала у Київ на прямий ефір розіграшу «Лото-Забава» та отримала в автосалоні виграний автомобіль. Зі слів переможниці, її виграш це цілковитий збіг обставин.

– Вікторія, розкажіть будь ласка, як вам так пощастило?
– Гадаю, так просто мало статися! Колись я часто брала участь в «Лото-Забава», але мені не щастило виграти якийсь великий приз. Тож я майже перестала купувати білети. А ось мій чоловік дуже полюбляє лотерею «Мегалот» через її великий джекпот і майже не пропускає тиражів. 7 січня я зайшла на сайт поповнити рахунок, щоб він купив для себе «Мегалот», а мені висвітилося «Візьміть участь в акції «Лото-Забава». Я і взяла: купила білети та зареєструвалась для участі в акції.

– Мріяли про автомобіль?
– Чесно кажучи, я навіть не знала, який там приз. Просто розуміла, що розігрують щось дуже цінне, тому варто спробувати. 9 січня мені телефонують із лотерейної компанії «М.С.Л.» і вітають з виграшем автомобіля! Скажу чесно, я дуже чемно поспілкувалася з людиною, але не повірила їй. Попрощалася і пішла перевіряти білет на сайті. Виявилося, що один із них виграшний! Зателефонувала чоловіку, спочатку він також не повірив, а потім не знаходив місця від щастя. Ми завжди мріяли про автомобіль, хто ж про нього не мріє? Але ніколи не думали, що він у нас з’явиться завдяки лотереї.

11915– Хто буде за кермом, ви чи чоловік?
– Свій виграш я дарую моєму коханому чоловіку. Символічно, що авто ми отримуємо напередодні Дня закоханих, адже для нас це подвійне свято. 14 лютого мій чоловік Олександр святкує день народження. Цього року в нього ювілей – 50 років, і я дуже щаслива, що можу зробити йому такий подарунок! Впевнена, що я також сідатиму за кермо, адже Олександр дуже наполягає, щоб я пішла вчитися у автошколу. Тому і я буду керувати нашим біленьким Citroën.

– А близькі люди знають про виграш?
– Про наш виграш ніхто не знав, поки ми не приїхали на прямий ефір «Лото-Забава». Зараз все місто «на вухах»! Я вже отримала купу привітань від друзів і знайомих. До речі, ми не перші у нашому маленькому місті, кому пощастило виграти в «Лото-Забава». Ми знаємо ще про кілька виграшів, здається, навіть 200 000 гривень хтось виграв.

– Тепер ви знову станете постійною учасницею лотереї?
– О, так! Сподіваємось, що нам ще колись пощастить. Я дуже дякую усім з «Лото-Забава», ви даруєте неймовірні емоції! Тепер регулярно братиму участь у розіграшах. Я у «Лото-Забава», а чоловік – у «Мегалот».

 



Текст: Ірина Іванова
Фото, відео: «М.С.Л.»

e-max.it: your social media marketing partner