День відкритих дверей на Новомиргородському елеваторі: нові можливості з надійним і відповідальним інвестором

,

11421Новомиргородський елеватор відкрив свої двері для аграріїв. Оновлена команда управлінців, які представляють потужного і надійного інвестора, презентувала стратегію роботи елеваторного комплексу під час Дня відкритих дверей, який нещодавно відбувся на підприємстві. У заході взяли участь місцеві фермери, керівники сільськогосподарських підприємств регіону, представники фінансових установ та обслуговуючих організацій.

– Відтепер Новомиргородський елеватор входить до структури ТОВ «ТАС Агро», що належить до групи компаній ТАС, – розповідає директор Новомиргородського елеватора Олексій Середа. – Це відкритий, стабільний і прозорий бізнес із репутацією надійного партнера. Нова команда на елеваторі провела весь комплекс заходів для гарантованої збереженості зерна. Ми пропонуємо не тільки належне прийняття урожаю, а і його якісну доробку та відвантаження. Для налагодження довготривалих партнерських зв’язків пропонуємо тарифи, які є нижчими від середньоринкових. Вартість очищення зерна становитиме близько 17 гривень за тонну, а зберігання – 1,9 гривні за тонну на добу.

11422Фермери, присутні на Дні відкритих дверей, були одностайні: сьогодні операції зі збору та реа­лізації врожаю вимагають особ­ливої уваги аграріїв. У зв’язку з постійними змінами погодних умов вони змушені користуватися послугами елеваторів. Тому важливим є питання довіри між фермером і елеватором. Сподіваються, що в ході майбутньої співпраці їм удасться таку довіру побудувати. Надію їм вселяє те, що елеватор перейшов в управління великого та відповідального інвестора, який гарантуватиме прозорість і ефективність співпраці. Оцінку роботи цього елеваторного комплексу з новим власником і новою командою можна буде дати через рік. Сільгоспвиробники сподіваються, у нової команди вийде вивести елеватор із затяжної кризи.

Зберігаємо зерно надійно й економно

Елеваторний комплекс, побудований у 1974 році, модернізували та переоснастили. Сьогодні його обладнали сучасною системою для сушіння зерна – зерносушаркою LAW виробництва французької групи CFCAI. Це дозволяє проводити безпечну сушку не тільки продовольчого зерна, а й посівного матеріалу. Сучасне обладнання забезпечує знижений рівень шуму та дуже низький викид пилу.

На території елеваторного комплексу функціонує виробничо-технічна лабораторія.

– Лабораторія оснащена сучасним обладнанням для вимірювання якості зерна. Тут є новий розсіювач, автоматичний пробовідбірник зерна Pfeuffer Rakoraf. Відтак оперативна оцінка якості ячменю займає до 20 хвилин, ріпаку – до 30 хвилин, включаючи проби на ГМО, пшениці – до 60 хвилин. Але ми не зупиняємося на досягнутому. Плануємо встановити інфрачервоний аналізатор зерна «Інфратек», який безпомилково і точно оцінюватиме якість зерна, заощаджуючи час поклажодавців, – розповіла начальниця лабораторії Ольга Ковальчук.

Не те зерно, що у полі, а те, що у коморі

Виробництво зерна – традиційна і ключова галузь для українських аграріїв. Щороку Україна б’є рекорди із зерновиробництва, а найбільшу частку в структурі аграрного експорту займають олійні культури. Елеватори стають основною ланкою, від якої залежить репутація нашого зерна за кордоном на міжнародній арені. Усвідомлюючи відповідальність за якість української продукції, група компаній ТАС наростила власні потужності елеваторних комплексів, придбавши Новомиргородський елеватор.

Елеватор приймає як ранні зернові – пшеницю, ячмінь, ріпак, так і пізні – соняшник, кукурудзу і сою. Автоматизація, надійність, економічність – ключові характеристики роботи елеваторного комплексу.

Детальні умови співпраці із елеватором можете дізнатися за телефоном: (067) 501-18-71

 

11423

e-max.it: your social media marketing partner