Що подарувати на 8 Березня? Поради редакції

,

11012Чим здивувати цього разу? Редакція «КП» зробила підбірку, чим можна порадувати жінок у день 8 Березня. Але радимо протягом року пройтися за цим списком і реалізувати не одну ідею. А також наголошуємо, що найкращим подарунком для жінки стане ваша увага, турбота і добрі слова не лише в цей день, а протягом усього року.

Квіти

Скажете: «Так банально!». Але повірте, більшість жінок люблять квіти. Навіть якщо кажуть, що не варто було витрачатися на букет. Варіантів безліч: тюльпани, троянди, мімози, еустоми… Чудовою альтернативою стануть квіти у вазоні – орхідеї, крокуси, мускарики, нарциси, гіа­цинти – актуальні у цьому сезоні. Можна зупинити свій вибір і на сухоцвітах, які тішитимуть рідних роками. Зробити доставку букету, а також сформувати його ідеально, в Кропивницькому допоможуть у студії флористики «ElFlora». Телефони: (066) 358-11-68 та (099) 366-60-44.

 

1101311014

 




Смаколики

Кав’ярні та приватні майстри пропонують великий вибір святкових солодощів. Різнокольорові макарони, вбрані ягодами та кремами капкейки, тістечка, букети з зефіру, профітролі та бізе. Все це звучить смачно, що там вже казати про емоції при отриманні такого подарунку. Улюблене кафе редакції – Gogol Espresso Bar. Зробити замовлення на десерт можна за адресою: вулиця Гоголя, 91/46 або за телефоном: (095) 608-28-66.

Порадити можемо і кондитерку Олександру Бур’яненко. Замовлення можна зробити в інстаграмі @shurabakery або по телефону: (095) 539-82-09.

Якщо ж ви впевнені, що жінка оцінить ситний подарунок – порадуйте її піцою з печі на дровах «32 см». Замовити доставку можна за телефоном: 0800 75 32 32.

 

1101511016

 



 

8 Березня – Міжнародний жіночий день – символ боротьби за права людини для жінок, проти сексизму та гендерної нерівності. Найзначніша з феміністичних дат

Ідеальний день 

 

Заплющіть очі та уявіть день, який зробить вас щасливішими. Як він повинен початися, що має статися, яким буде завершення? Поділюся з вами фантазією свого дня:

«Пробуджує мене аромат кави. Може вона не така корисна, але сьогодні можна собі дозволити горнятко. Неважливо хто її зварить, це смачний початок дня. 8 березня… І що? День як день. Але рідна мені людина виходить із кімнати і я розумію: хм, невже цей день потішить подарунком? І ось, дивлюся, як із дверей спочатку з’являються трохи більше десятка тюльпанів та конвертик. Я отримую його з найщирішими компліментами до себе, відкриваю, а там листочок із написом «Майстер-клас гончарства для двох». Щаслива біжу збиратися, мій обов’язок перед собою на сьогодні – бути красивою та випромінювати радість…».

Зверніть увагу на те, що любить рідна вам людина, про що мріє та огорніть її атмосферою зранку до вечора. Не завжди для ідеального дня потрібно багато грошей. Інколи людям потрібні млинці на сніданок і цілий день для перегляду комедій на дивані; чи тепла ванна з молоком і ароматизованими свічками. До речі, мама однієї з наших журналісток довго мріяла отримати у подарунок банку згущеного молока. Коли мрія збулася, вона з’їла всю згущенку сама і була найщасливішою у той момент. Цей приклад до того, що бажання можуть бути такими простими, а щастя від їхніх здійс­нень – нескінченним…

 




Вироби ручної роботи

То можуть бути: натуральне мило, біжутерія, аксесуари для волосся, в’язані, глиняні вироби, стильні подушки та іграшки, розмальований вручну посуд. Подруга нашої редакції Тетяна Чапенко в’яже з любов’ю пледи, подушки, килимки у ванну… Замовити можна в інстаграмі @plush_teplyy_pled або за телефоном: (098) 958-67-29.

 

1101711018

 



 

Професійна фотосесія

Цей подарунок допоможе жінкам відкрити себе з іншого боку. Деякі моделі кажуть, що додається і впевненості, коли бачать себе на фотографіях.

Місцем для фотозйомки можуть бути студія, гарна місцина на вулиці чи власний дім – обирати вам.

 




Послуги краси

11020Зверніть увагу, яку щомісячну процедуру робить ваша жінка або про яку каже, що хоче зробити. Це може бути манікюр, педікюр, макіяж, стрижка чи зачіска, депіляція, чистка обличчя, нарощування вій або ламінування тощо.

При виборі посилайтеся на бажання людини, якій ви бажаєте оплатити послугу.

Студія манікюру «Nataly&Nails» пропонує навіть комплекс краси у чотири-шість рук, коли кілька послуг можна отримати одночасно. Деталі можна дізнатися в інстаграмі @natali_nails_lux.



 

Подарунковий бокс

Його можна скласти власноруч, придбавши коробку потрібного розміру та вміст до неї, або купити вже готовий.

Якщо вирішили зробити наповнення самостійно, то ловіть ідеї: косметика (помада, парфюм, тіні, пензлі для макіяжу), для очищення обличчя (пінка для вмивання, скраб, крем для обличчя, маска для обличчя), для поїздок (шкарпетки, термочашка чи термос), їстівний бокс (можна наповнити солодощами, сирами або медом), чайний бокс (чашка, розсипний чай, варення, пряники чи цукерки).

 



 

91% українок хотіли б отримати подарунок до 8 Березня. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group

 




Органайзер

Якщо туалетний столик чи ванна кімната вашої жінки переповнені дрібницями, то їй потрібен органайзер. Придбати його можна в «Епіцентрі» або ж через інтернет.

 




Косметичка для подорожей

Цей зручний і практичний аксесуар потрібен кожній жінці, адже вона допомагає в рази швидше зібратися в дорогу. Такі дорожні косметички ще називають несесерами. Зазвичай у комплекті йдуть маленькі пляшечки для шампуней, гелей для душу та інших рідин. Такі в наявності у магазинах «Єва», «Watsons» або ж на сайті OLX.ua.

 




Дрібниці для телефону

Новий чохол для телефону може стати хорошим подарунком, якщо на нього давно чекали. Фітнес-браслет, навушники і

повербанки – теж безпрограшні варіанти.

 




Сертифікат

Якщо боїтесь прогадати з подарунком, то вас виручить сертифікат на будь-яку продукцію і суму. Це може бути сертифікат на одяг, спа-процедури, косметику, похід у басейн. Від абонементу в спортзал можна утриматись, якщо у вас немає на меті разом посміятися. Тут уже залежить від вашої уяви.


текст: Людмила Попудіна

e-max.it: your social media marketing partner