Тігран Хачатрян – гідний кандидат

,

10765Кропивницький – невеличке затишне місто в центрі України з величною історією, але нереалізованим потенціалом у сьогоденні, вважає кандидат у депутати міської ради Кропивницького Тігран Хачатрян. Він балотується у територіальному окрузі №1 (мікрорайони Шкільний, Центральний, вулиця Полтавська і Студентський бульвар) від партії «Слуга народу». Значну частину свого життя присвячує громадській діяльності. Активно підтримує розвиток спорту, мистецтва, національних культур, допомагає армії.

 


Усіма силами протягом останніх років намагаюся на громадських засадах віддячити цьому місту. Нама­гаюсь об’єднувати політиків, громадських діячів і бізнесменів заради прогресу Кропивницького й області. Вірю, що тільки об’єднуючись навколо єдиної мети, спільними зусиллями ми можемо змінити країну на краще! Вважаю, що політично та економічно успішними є ті громади, які предметно займаються розвитком молодого покоління, інвестують у молодь та виховують сімейні цінності. Центром моєї діяльності, мотиватором мого життя завжди є сім’я. Тому підтримка талановитих дітей та створення умов для їхнього гармонійного розвитку завжди в моєму пріоритеті, – кандидат у депутати міської ради Кропивницького Тігран Хачатрян




– Якщо я скажу, що такі люди не потрібні у владі, то це буде не правда. Я вже шість років знаю Тіграна Хачатряна і працюю з ним. Він президент міської федерації панкратіону. Тігран активно підтримує розвиток молоді – як патріотичне, так і спортивне виховання дітей. Ініціює та фінансує встановлення майданчиків, ремонти спортзалів, часто на змаганнях намагається особисто відзначити спортсменів, аби мотивувати їх. Допомагає з екіпіруванням для спортсменів, інвентарем. Крім цього, багато займається громадською роботою, зокрема очолює Громадську раду при облдержадміністрації. Це робить, тому що підтримує наших громадян і бореться за їхні права – щоб не було все в одні ворота, а влада повернулася до людей обличчям. Він багато чого робить, багато відстоює питань, – каже голова федерації панкратіону у Кропивницькому, заступник голови громадської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» у Кіровоградській області Олександр Гусак.

 

107661076810767

Колеги відзначають, Тігран Хачатрян людина слова – якщо щось обіцяв, то обов’язково виконає.

– Він гідний кандидат. Я на 100% упевнений, що він виконає свою передвиборчу програму і не підведе виборців. Разом із командою, переконаний, вони працюватимуть для народу, не для того, щоб набити кишені чи заради власних інтересів. Він саме та людина, котра готова працювати на благо інших, вислухати, підставити плече допомоги. Ми інколи жартуємо: «Тігране, де ти знаходиш людей, яким потрібна допомога?», адже зазвичай буває навпаки – люди шукають благодійників, спонсорів. Тігран сам знаходить кому потрібна допомога. Він порядна людина. Я, мої друзі і родина – за нього. Ми обов’язково підемо на вибори і підтримаємо його, – каже виконавчий директор Союзу вірмен України в Кіровоградській області Шаген Гезумян.

Про меценатство і благодійність Тіграна Хачатряна говорять багато хто, хоч він сам вважає, що не треба на цьому наголошувати. Треба просто робити.

– Він особисто багатьом людям допомагає, але цього не афішує. Я вважаю, що це правильно, не варто таке ставити собі у заслуги. Така поведінка – це нормальна громадянська позиція, є можливість – допоможи, і Тігран це робить. Так мають робити всі. Як підприємець – він людина, яка діє у правовому полі і чесно робить свій бізнес. Як благодійник – великодушний і щедрий. Бере участь в аукціонах, ініціює заходи на підтримку атовців, родин загиблих Героїв, збори коштів і речей для військових, діток. Допомагав військовим частинам необхідним інвентарем та комп’ютерним обладнанням. Сприяв проведенню дитячого конкурсу «Степова красуня». Матеріально допомагав у проведенні дитячих змагань із плавання. У Тіграна активна громадянська позиція, він бере участь в озелененні міста, долучається до суботників і благоустрою. Іще чимало ініціатив, роботи та допомоги, про які не прийнято говорити вголос. У Тіграна є ті якості справжнього лідера, здатного реалізувати запит громадянського суспільства на досягнення кращого рівня життя та добробуту населення, – каже Сергій Бак.

 

107691077010771

Активним і відповідальним Тігран був ще зі шкільних років.

– Ще зі школи був дуже активним – брав участь у шкільному житті, спортом займався, вчився гарно, зі срібною медаллю закінчив школу. Завжди відгукується, якщо потрібна допомога. Хоч не часто спілкуємося, але це не впливає на якість стосунків. Скільки б часу не минуло, він відгукується, готовий допомогти. І не тільки до виборів. Це важлива якість людини. Я йому ще в школі казала, якщо він ітиме у депутати, я його підтримаю. Це людина нового покоління. Він проти шаблонного мислення, проти крадіжок. За розвиток, за те, щоб була можливість працювати і заробляти, – каже вчителька географії та економіки Олександрівського НВК, колишньої школи №2 Марина Волошина.

 

107721077310774

 

10775

ВИБОРИ-2020

e-max.it: your social media marketing partner