В обласній дитячій лікарні з’явиться «Скарбничка хоробрості» для онкохворих малих

,

1319У гематологічному відділенні обласної дитячої лікарні незабаром з’явиться «Скарбничка хоробрості» для онкохворих пацієнтів. Кожна дитина, вийшовши з маніпуляційного кабінету після процедур, зможе вибрати для себе подарунок зі скарбнички. Такий своєрідний сюрприз покращить настрій і додасть сил боротися з хворобою, пояснюють ініціатори створення такої скарбнички.

– Діткам дуже важко переносити хворобу, ходити на процедури. Вони їх бояться. Тай процедури онкохворі дітки отримують важкі, іноді навіть дуже – і уколи, і спинномозкова пункція, і хіміотерапія, і здача аналізів... Сподіваюсь, подарунок зі скарбнички зуміє додати діткам настрою, відволіктися від поганих думок, – розповідає «КП» волонтер Наталія Селецька.

Наразі «Скарбничка хоробрості» тільки наповнюється подарунками. Долучитися до акції може кожен охочий.

– Це можуть бути пазли, біжутерія, канцтовари, іграшки… Важливо, щоб вартість не перевищували двадцяти гривень і щоб дітки не дуже відчували, різницю в подарунках, – пояснює волонтер.

За словами Наталії, схожі скриньки існують у багатьох дитячих відділеннях лікарень країни, нарешті така з’явиться і для онкохворих діток Кіровоградщини.

– Сподіваємося, це додасть сил кожній дитині бути сильнішою в боротьбі з хворобою, – говорить ініціатор і додає, що дізнатися деталі про акцію можна за телефоном: 099-038-17-50.
e-max.it: your social media marketing partner