Вихованці школи-інтернату у Піщаному Броді отримали подарунки від Святого Миколая

,

10026Цього дня з нетерпінням чекають усі діти. Особливо ж ті, хто обділений родинним теплом. Вкотре резиденція Святого Миколая облаштувалася у ПриватБанку. Вже сьомий рік поспіль працівники установи купували, пакували та передавали подарунки вихованцям Піщанобрідської школи-інтернату.

Протягом року діти писали листи Миколаю. Казали, що були слухняними і чемними, а натомість просили розмальовки, іграшки, смаколики. Їхні скромні бажання здійснили працівники банку.

– Ми настільки відповідально ставимося до кожного листа, які щороку пишуть учні початкових класів Піщанобрідської школи-
інтернату, намагаючись перевершити сподівання, що починаємо підготовку задовго до свята. Ретельно і прискіпливо виконуємо кожне бажання, обираємо та купуємо іграшки, м’ячі, ляльки, настільні ігри, книги тощо. Цього року дізналися, що таке бей­­блейд, спінер та яка лялька найпопулярніша. Кожен із нас не просто купував усе, що просили діти у листі Миколаю, ми вкладали частину душі і свого
тепла, – ділиться враженнями заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку Раїса Килимниченко.

– Передайте Миколаю, що я дуже дякую за машинку. Вона навіть краща, ніж я хотів, – ділиться емоціями другокласник Кирилко.

– А мені Миколай передав ляльку! Я хотіла саме таку, в рожевому платтячку! Вона мені посміхається! – дякує банкірам Оля.

Працівники банку кажуть, діт­ки зовсім не вимогливі і бажання у них прості і скромні. Мріють про звичайну іграшку, розмальовку чи кольорові олівці. А дорослі до цього додали смаколики, фрукти, іграшки – все те, що придбали б своїй дитині.

– Кожен із нас вкладає душу, виконуючи побажання діток. Так хочеться кожному подарувати тепло наших сердець, поділитися добром та любов’ю, обійняти кожного і пригорнути, – каже Раїса Килимниченко і додає, важко передати словами радість, щастя, щиру вдячність на обличчях дітей, які буквально пірнали у пакунки, дістаючи один подарунок за одним!

Після концерту і вручення подарунків діти ще довго не відпускали гостей. Обіймали, цілували і запрошували приїжджати до них частіше. А дорослі раділи від того, що вони теж мають відношення до чудес, які відбуваються в День Святого Миколая.

 

текст: Любов Попович

фото: Ігор Філіпенко

e-max.it: your social media marketing partner