Між небом і землею. Кропивничанин освідчився коханій на висоті десять тисяч метрів над землею

, КП

інЗакохані Володимир Чобу та Інна Кузьмяк – однолітки, їм по 26 років. Нині вони планують весілля. Пропозицію руки і серця Володимир зробив коханій між небом і землею – на висоті близько 10 тисяч метрів над рівнем моря. Пара летіла на омріяний відпочинок. Чоловік вирішив не втрачати можливість і освідчився дівчині у літаку. Адже зізнається, закохався в Інну ще з першого погляду.

Володимир та Інна знайомі з дитинства. Вони навчалися в одному класі в Червоновершській школі Компаніївського району.

– Наше знайомство розпочалось тоді, коли ми пішли разом у перший клас, ми однокласники. Інна мені сподобалась з самого дитинства. До речі, наші мами товаришували, тому ми часто бачились і поза школою, оскільки часто бували один в одного вдома. Я, як сором’язливий хлопчик, завжди поглядав на неї. А ще соромився, коли вона ловила мене поглядом, – розповідає «КП» Володимир.

75349059 502013087016257 8828904665383960576 nТакі залицяння тривали недовго. Після п’ятого класу Інна з родиною переїхала у Монастирище на Черкащину.

Після школи обидвоє вступили у виші у Кропивницькому.

– Цікаво, що живучи в одному місті, ми ніколи не бачилися. Довчившись, Інна виїхала закордон і, здавалося, що доля нас зовсім розвела, – зітхаючи згадує Володимир.

Далі – кожен жив своїм життям. Володимир у соцмережі публікував різноманітні історії зі свого життя. А Інна їх читала.

– Я періодично ділився різними кумедними історіями у соцмережі. У той час я і гадки не мав, що саме це може привернути увагу моєї майбутньої дружини. Завдяки таким історіям ми почали спілкуватися, – продовжує співрозмовник.

Через деякий час Володимир та Інна домовилися побачитися. Це була їхня перша зустріч зі школи.

– Ми зустрілись поглядами і я відчув щось неймовірне, що ніколи не відчував. Так тепло і доб­­ре стало на душі, що не передати словами. Легко і невимушено гуляючи вулицями міста, ми настільки приємно і весело проводили час, що я просто серцем почав розуміти – це моя доля. Це було кохання з першого погляду, – ділиться з «КП» Володимир. – Я твердо зрозумів ще в той вечір, що саме її я хочу бачити своєю дружиною. Тому відкладати в довгий ящик пропозицію руки і серця не збирався.

75199863 537781700356312 6029007376223305728 nЧерез три місяці стосунків Володимир запропонував Інні полетіти відпочити закордон і зробити фотосесію там. І водночас вирішив – час робити пропозицію.

– Мені хотілося, щоб це було неочікувано і непередбачувано для неї. До речі, це був її перший досвід подорожування літаком. Це було дуже хвилююче. Ми були на висоті 10 тисяч метрів. Між небом і землею. Поки моя майбутня дружина відпочивала, я планував цей момент. Підговорив бортпровідника, щоб він підійшов до неї і запросив пройти за ним, ніби якісь проб­­леми з багажем. Я знав, що вона дрімала і тому не відразу зрозуміє, що сталося… Це було неймовірно хвилююче. Перед тим, як зробити пропозицію, я хотів сказати багато слів, але хвилювання взяло верх. Головне я сказав – що люблю її і прошу стати моєю дружиною. Вона погодилася, – радіє Володимир.

Не менше у той момент хвилювалася й Інна. Спочатку дівчина не зрозуміла, що відбувається. А коли почула пропозицію – відповіла «Так!». Адже зізнається, дуже кохає Володимира.

– Це був цілий коктейль емоцій, навіть не можу підібрати влучних слів, щоб описати хоч якийсь відсоток того, що я відчувала в той момент. Мало того, що я і так хвилювалась. Не те, щоб я боялась висоти чи польоту, але мене лякає невідомість. Це ж був мій перший політ. Але як тільки літак відірвався від землі, хвилювання як рукою зняло. Вова був поряд, тримав мене за руку. Політ був нічним – 03:05. Після виру таких емоцій я швидко заснула. І тут мій солодкий сон потурбував бортпровідник, – пригадує події Інна. – Я відкрила очі, Вови поряд немає, мене це трохи налякало. Мені повідомили, що проблеми з багажем і попросили слідувати за бортпровідником.

75231682 550525839066594 6740413836303532032 nДівчина розгубилася і не зовсім розуміла, що відбувається, про який багаж питають і де її коханий.

– Я не зовсім розуміла, куди мене ведуть і для чого. А в голові одне питання – де взагалі Вову носить? Уявіть собі, я сонна, в кінці коридору бачу свого коханого і не розумію, що відбувається! Але коли він став на коліно, перше, що промайнуло в моїй голові: «Вова, ти що божевільний?». Мені здавалось, що я не прокинулася. Звичайно ж, я відповіла «Так!», бо вже задовго до цього кохала його! – зізнається Інна.

Відпочивала пара у Туреччині. Навіть погода сприяла їхній романтичній пригоді.

– У перший день нашого відпочинку якраз закінчилася злива. Протягом нашої «медової відпустки» була гарна і сонячна погода. А в крайній день нашої подорожі розпочався шторм і дощ. Таке відчуття, що навіть погода дала нам змогу відпочити сповна, – посміхається Володимир.

 

фото і відео: надане співрозмовниками

e-max.it: your social media marketing partner