Стрижаков прикрасить Кіровоград підвісними клумбами (МАКЕТ)

,

1254Депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков виступив з ініціативою прикрасити обласний центр підвісними клумбами. Реалізацію своєї ідеї розпочне з облаштування центральної зупинки біля готелю «Київ». Каже, там упродовж дня найбільш людно, тож хоче, аби очікування транспорту для городян було трохи приємнішим.

– Я люблю Кіровоград. І це не просто гасло, – пояснює депутат. – Я народився у цьому місті, я тут працюю, сплачую податки… Тому цілком логічно, що хочу аби місто було комфортним і гарним.

За допомогою в реалізації ініціативи Артем Стрижаков звернувся до професіоналів.

Директор провідної в обласному центрі ландшафтної майстерні Мирослава Курцева розповідає, що відрізок вулиці біля готелю «Київ» давно час оживити.

– Це прекрасна ідея! Ви подивіться, вулиця сіра. Там величезне скупчення транспорту і людей, її давно час оживити, додати яскравих барв. Впевнена горщики з квітами тішитимуть око кожного, – каже фахівець.

Мирослава Курцева розповідає, що зараз відбувається підготовка квітів до висаджування у горщики.

– Ми зупинили свій вибір на сурфініях – квітках, які нікого не залишать байдужими, насамперед тому, що вони яскраві – рожеві, фіолетові, білі. Крім того, сурфінія цвістиме аж до перших заморозків, тож і в цьому її ще один плюс, – уточнює директор майстерні.

Сам Артем Стрижаков говорить, що це лише початок. Якщо кіровоградцям сподобається така ідея – він готовий її реалізовувати і далі. Більше того, планує виступити з ініціативою перед міською владою Кіровограда та іншими депутатами підхопити естафету.

– Я розумію, що сьогодні складна ситуація в державі, що всі кошти спрямовуються на армію, але цьогоріч місто святкуватиме свою 260 річницю заснування, тому хотілося б йому зробити хоча б такий подарунок. Я готовий подати приклад. Залишається підхопити естафету – депутати на своїх округах, влада – хоча б у центрі, – закликає Стрижаков.

 1255

e-max.it: your social media marketing partner