У Добровеличківському районі син відрубав матері голову

, КП

08684У селі Новолутківка Добровеличківського району 39-річний чоловік відрубав голову своїй 69-річній матері вчора, 1 серпня. «КП» з’ясувала подробиці шокуючого вбивства.

Як розповіли жителі села, 69-річна жінка – після інсульту, не могла ходити і була сліпа. Її 39-річний син не одружений, ніде не працював. Жили на пенсію загиблої.

За словами сусідів, час від часу чоловік разом із мамою випивали, іноді влаштовували сварки. Однак на людях той поводився нормально.

За день до злочину син поскаржився у сільську раду, що хтось намагається вдертися до їхнього будинку.

– Я прийшла до них додому, поговорила і з ним, і з його матір’ю. Він заявляв, що вночі до них хтось намагався вдертися. Коли я запитала про це жінку, то вона нічого мені не сказала. Також запитала, як він до неї ставиться. Вона на нього не скаржилася, казала, що все добре: годує, борщ варив. Також у той день викликали поліцію, але слідів злочину не виявили, – розповідає «КП» сільський голова Новолутківки Тетяна Рябоконь.

Наступного дня, 1 серпня, о шостій ранку очільниці села зателефонували сусіди родини і розповіли про скоєне.

– Коли я прийшла до їхнього будинку, там вже були правоохоронці. Чоловік лежав на землі в наручниках. На порозі – тіло його мами, накрите ковдрою, калюжа крові. На вулиці збиралися сусіди і ще більше приїздило поліцейських. Чоловік вів себе неадекватно. Розповідав, що йому дійсно ввижалося, що в будинок хтось пробирається, хтось хоче їх із мамою забрати і продати. Тому він спакував усі документи – вони дійсно були у нього в кишені – і вирішив забирати маму й ховати. Він її витяг на поріг. А потім скоїв жахливий вчинок. За його словами, йому ніби хтось сказав принести маму в жертву. Спочатку він її ножем різав. Хотів перерізати сонну артерію, але ніж був тупим, не зміг. Далі підклав під голову колодку й одрубав голову сокирою, – розповіла «КП» Тетяна Рябоконь.

Правоохоронці злочин не коментують. Повідомили лише, що ведеться слідство.

на фото: вулиця, де стався злочин.
e-max.it: your social media marketing partner