Кузьменко заявив, що з подальшою участю в політиці визначиться до 25 червня

,

08012Сергій Кузьменко заявив, що з можливою подальшою участю у політиці визначиться до 25 червня, сьогодні під час своєї останньої прес-конференції на посаді голови Кіровоградської облдержадміністрації.

Він уточнив, що 12 червня в нього останній робочий день.

З завтрашнього дня насамперед планує відпочити, а чи балотуватиметься о Верховної Ради – визначиться до 25 червня.

– Наскільки я пам’ятаю, законодавство дозволяє визначитися до 25 червня. Думаю, з 12 по 25 червня – це досить великий проміжок часу. Я буду розмірковувати. І як тільки ухвалю таке рішення, – поінформую вас, – зазначив Сергій Кузьменко.

Водночас він зауважив, що сьогодні матиме зустріч із апаратом облдержадміністрації та головами районів.

– Я планую сьогодні зустрітися з апаратом обласної державної адміністрації, подякувати колегам за роботу. Планую поспілкуватися з головами районних державних адміністрацій і, власне, планую сьогодні підписати розпорядження про закінчення терміну повноважень голови обласної державної адміністрації. З завтрашнього дня маю намір відпочити і під час відпочинку буду, мабуть, як і кожна нормальна людина, розмірковувати, чим потрібно в житті займатися далі. Але те, що я буду і надалі рухатися до мети, а мета – це успішна країна, успішна Кіровоградщина, – очевидно. А вже якими інструментами буду користуватися, маю на увазі позицію в суспільстві, це питання другорядне. Залишаюся з Кіровоградщиною, – наголосив Сергій Кузьменко.

Як уже повідомляла «КП», президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Сергія Кузьменка з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації у зв’язку з закінченням терміну повноважень Президента України вчора, 11 червня.

Нагадаємо, Кузьменко очолив Кіровоградщину 16 вересня 2014 року.

Він є рекордсменом – за часи незалежності України найдовше пропрацював на посаді голови облдержадміністрації.

Жителям регіону Сергій Кузьменко запам’ятається ініціативою «Здоров’я наших дітей», у рамках якої відбулася капітальна реконструкція дитячої обласної лікарні, будівництвом інфраструктурних об’єктів для школярів, відродженням медичної галузі і появою сучасних сільських амбулаторій, а також масштабним ремонтом доріг. Водночас він активно підтримував військових і започаткував патріотичний проект «Захисник Кіровоградщини».

Політексперти називають Сергія Кузьменка одним із найбільш компромісних очільників Кіровоградської області.

 

фото: CBN

e-max.it: your social media marketing partner