Стелу «Кіровоград – танцювальна столиця» перенесуть?

,

1165Кіровоградські посадовці вирішують, як далі бути зі стелою, встановленою на в’їзді до обласного центру на знак перемоги нашої команди у проекті «Майдан’s». Нині вони розглядають варіант зміни її розташування, а також роздумують, яким має бути новий зовнішній вигляд після того, як її розтрощили вандали.

Зокрема, секретар міськради Іван Марковський, вважає, що стелу «Кіровоград – танцювальна столиця» необхідно перенести – у межах обласного центру, а потім передати її на баланс одного з комунальних підприємств для подальшого догляду та обслуговування.

Нагадаємо, нещодавно невідомі розтрощили стелу. Тоді міська влада заявила, що докладе максимум зусиль аби відновити архітектурну споруду.

Однак поки посадовці обіцяли, самі майдансери та їхні хореографи взялися відновлювати стелу. Вони упорядкували територію, а замість розтрощеного напису почепили банер.

Однак за кілька днів над стелою знову познущалися. Закохана парочка обрала банер як майданчик для вираження своїх почуттів – прямо на ньому разом із серцем, пробитим стрілою, з’явилися імена «Женя» та «Ілона».

Танцюристи і громадськість такого прояву почуттів не зрозуміли.

– Ну скільки можна займатися провокаціями???? Стелі бути!!! Шановні «добродії», спрямуйте ваші творчі здібності на створення, а не на руйнацію. Обмалюйте вхідні двері, чи стіни у себе вдома! – прокоментувала у Facebook Ольга Шелест.

– Не розумію, що має бути в голові у людей, які це роблять! Якщо є речові докази, необхідно передати їх правоохоронцям, а «Женю» і «Ілону» показати по телевізору, щоб знову не з’явилися написи на кшталт «Тут був Вася»…– пише користувачка соцмережі Оксана Юреня.

– Не можна жити в домі, який не любиш! – переконана керівник зразкового хореографічного ансамблю «Анюта» Анна Ніжнікова.

Остання, до речі, повідомила, що після того, як закохані пошкодили банер, хтось відрізав його частину з тим самим написом.

– Два з половиною роки стояв пам’ятний знак, тішив око, нікому (хуліганам) не був потрібен, а сьогодні… Але в нас є деякі речові докази «роботи» «Жені» та «Ілони», які ми хочемо передати правоохоронцям, – повідомила Анна Ніжнікова.
e-max.it: your social media marketing partner