Андрій Хайат: Сподіваюся, мої шанувальники вболіватимуть за мене на «Голосі країни»

,

06722Знам’янчанин Андрій Хайат став справжнім відкриттям серед конкурсантів національного відбору на Євробачення-2019. За результатами оцінки виступу у півфіналі він припинив подальшу боротьбу. Співак отримав два бали від журі конкурсу і шість балів від глядачів. Такий розрив в оцінці виступу Андрія обурив уболівальників. Натомість сам Хайат заявив, єдиний, хто його підтримав на сцені, – ведучий Сергій Притула. Який урок виніс із участі в конкурсі і про подальші плани талановитий хлопець розповів «КП».

– Я взагалі не планував брати участь у національному відборі на Євробачення. Це Руслан Квінта запропонував мені спробувати. Каже: «Ти можеш представляти Україну, у тебе є всі шанси перемогти», – ділиться Андрій і додає, пісня у нього була готова давно, тож усе вирішилося дуже швидко.

Своїм виступом на конкурсі хлопець задоволений, був упевнений у власних силах і самобутності. Каже, тим, що судді поставили йому такі низькі бали, не ображений. Для нього набагато важливіша підтримка глядачів.

– Мені не важливо, які оцінки поставило суддівське журі. Набагато важливішою є глядацька підтримка, адже люди купуватимуть квитки і приходитимуть на мої концерти. Для мене навіть краще, що я вибув із конкурсу у півфіналі. У фіналі я б не переміг, але та поразка була б для мене гіршою, ніж залишити конкурс на цьому етапі. Зараз я відчув шалену підтримку публіки, мої пісні слухають, людям вони подобаються, – говорить співрозмовник «КП».

Після виступу Андрія Хайата глядачів обурили не тільки низькі бали журі, а й не дуже вдалі жарти Сергія Притули на адресу співака. Утім Андрій запевнив, на ведучого не образився.

– Мене не образили жарти Сергія Притули. Насправді глядач бачить лише 25% усього, що відбувається за лаштунками. Сергій Притула – чи не єдиний, хто мене підтримував. Перед виступом він попередив, що жартуватиме на сцені, оскільки це – шоу. Тому я був готовий до його «шпичок» і не ображався, – каже талановитий знам’янчанин.

Андрій Хайат є учасником ще одного проекту. На сліпих прослуховуваннях «Голосу країни» його виконання української народної пісні «Шумлять верби» вразило усіх суддів. Андрій обрав команду Тіни Кароль. Нині активно готується до наступних етапів шоу.

– Зараз у мене немає іншого вибору, як готуватися до подальшої участі у «Голосі країни». Я дуже сподіваюся на підтримку моїх уболівальників, – ділиться планами Андрій Хайат.

Ще рік тому про такий успіх і сплеск співочої кар’єри співрозмовник «КП» навіть не мріяв. Зізнається, тоді хотів закінчити університет імені Драгоманова, де навчався, і працював над дипломною роботою.

– Напевно прийшов час, коли можна віддатися улюбленій музиці і показати свою творчість людям. Зараз активно працюю над записом власного альбому, який планую презентувати вже у травні. А влітку готуюся до музичного туру. Одним словом моє життя нині дуже насичене, – зізна­­ється хлопець.

Виступ Андрія у півфіналі нац­­відбору на Євробачення дуже сподобався глядачам. Хлопець вразив не тільки оригінальним аранжуванням пісні, а й незвичним тембром і глибиною голосу. Соцмережі буквально вибухнули сотнями схвальних відгуків і обуренням несправедливою оцінкою журі конкурсу. Найбільше за свого земляка звісно вболівали знам’янчани та жителі Кіровоградщини. Утім у них ще є шанс допомогти Андрієві Хайату здобути перемогу в «Голосі країни». Вболіваймо за нашого! Стежте за виступами Андрія у шоу і віддавайте за нього свій голос.

 

фото: eurovision.ua

e-max.it: your social media marketing partner