У телеефірі Кіровоградщини з’явиться новий канал «Вітер»

,

06458Нове медіа виходитиме в ефір на два міста – Кропивницький та Олександрію. «Вітер» розпочне роботу уже з 1 лютого, повідомив його очільник Вадим Мурований.

– У нас радісна новина – «Центральноукраїнське бюро новин» відкриває власний канал. Його назва – «Вітер». Поки транслюватимемо ефір на два міста – Кропивницький та Олександрію. У планах – повністю покрити область, – розповідає директор ТОВ «Центральноукраїнське бюро новин» Вадим Мурований.

Він каже, поява нового телеканалу на Кіровоградщині – це непересічна подія, адже востаннє медіа такого типу створювалося понад двадцять років тому.

– Працюватимемо у цифровому форматі. Нас зможуть бачити усі, хто має цифрову приставку чи підключений до кабельного телебачення, – пояснює Вадим Мурований і додає, знайти «Вітер» можна на 32 програмі вже з лютого.

Наразі канал показуватиме новини власного виробництва, транслюватиме серіал, документальні і художні фільми, а також концерти світових зірок.

– Уже ведеться робота над створенням кількох програм. Вони націлені на різні телевізійні аудиторії. Зокрема плануємо запустити спортивну передачу, ток-шоу, підсумкову тижневу програму. На майбутнє працюватимемо над розширенням формату роботи, – підсумовує директор «Центральноукраїнського бюро новин».

фото: Григорій Зуб, CBN
e-max.it: your social media marketing partner