Що посіяв, те і пожнеш. Яким буде 2019 рік – визначив ще 2017-й

,

06295Нумеролог Наталія Броншпіц підготувала короткий огляд із точки зору цифр, яким буде рік прийдешній. Головний меседж: 2019-й залежатиме від того, що людина заклала у 2017-му. Тож згадуйте свої вчинки! Число наступного року – трійка (2019 = 2+0+1+9=12=1+2=3).

Рік творчих ідей і перших результатів від закладеної раніше енергії. У новому році слід використовувати творчий підхід, зробити акцент на самореалізацію, використання інформації й отримання нових знань.

2019-й пройде під знаком прогресу й активності у всіх сферах: роботі, фінансових питаннях і громадській діяльності та особистому житті.

– Старі проблеми вирішуватимуться самі собою, ми отримаємо нові можливості, – прогнозує Наталія Броншпіц. – Вплив року – громадське і творче. Самовиражайтеся, проявляйте активність. Спілкування даватиметься легко і легко можна буде відстояти свої ідеї. Трійка пов’язана з промовою, тож зважуйте кожне сказане слово.

З новим роком прийшов час усвідомити свої таланти і чітко розставити пріоритети. Нумеролог радить ділитися знаннями, розвиватися у творчому напрямку, творити. А ще добре – оточити себе позитивно налаштованими людьми. У 2019 році не зайвим буде більше себе любити і частіше влаштовувати свята.

– Трійка – число чуттєвості. Атмосфера навколо вас сповнена любов’ю. Ваша привабливість буде більш помітною, відтак у тих, хто мріяв стати на рушник, – з’явиться реальний шанс знайти другу половину, – коментує експерт. – Якщо ж ви у шлюбі – освіжіть почуття, даруйте більше радості один одному і партнерські стосунки перейдуть на якісно новий рівень. Також новий рік дає можливість розширити коло друзів, знайти нові корисні зв’язки.

«Трійка» дає шанс просунути нові творчі ідеї. Однак, це зажадає дисципліни і самозаглибленості.

Якщо оптимізм не буде підкріплений реальною роботою, можливі розчарування. Але будь-який досвід слід сприймати як благо.

 



06297Кардинальні зміни у рік Свині чекають на Драконів

За китайським гороскопом, 2019 рік – рік Кабана або Свині. Тобто приходить час тих, хто народився у 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 роках. Прийнято вважати, що він буде успішним саме для того знаку, який настає. Та чи так це?

Для Півнів, Биків і Змій новий рік буде робочим. Тобто справ буде чимало. Але навіть за максимальної занятості, їм краще не виходити з тіні. Тихіше їдеш – далі будеш.

Собакам і Тиграм краще налаштуватися на час, коли особливо відчуватимуть тиск соціуму.

Кабанам чи Свиням доведеться тримати звіт за все зроблене.

Пацюкам буде непросто. Стартує період, так би мовити, підвішеного стану. У цей час варто розраховувати лише на власні сили.

Кішкам або Кролям – чи не найпростіше. Рік свободи – без тиску і контролю.

Драконам доведеться готуватися до кардинальних змін. Буде хардкор!

Коням 2019-й подарує час свободи і див. Насолоджуйтеся!

Вівця або Коза матиме можливість максимально себе показати.

Мавпи теж заходять на робочий час, але їм буде значно легше, адже працювати можна не напружуючись.


фото: ілюстрація

e-max.it: your social media marketing partner