В Олександрівському районі у будинок АТОвця кинули пляшку з коктейлем Молотова

, КП

06055У селі Михайлівка Олександрівського району у будинок колишнього АТОвця Миколи Півторока кинули пляшку з коктейлем Молотова. Приміщення, де на той час були його дружина Дарина і маленька донька Таїсія, миттю спалахнула. Їх з опіками госпіталізували. Підозрюваних у злочині наразі затримали.

– Це сталося 30 жовтня близько 13:00. Я був на роботі, а дружина з донькою вдома. У будинку розбили вікно і кинули коктейль Молотова. Все загорілося. Моя жінка одразу вискочила на вулицю, подивитися, хто це був. Але нікого не помітила. На ній одяг горів. Вона його з себе скинула. Розбила лопатою вже з вулиці вікно, підізвала маленьку до вікна і через нього витягла доньку, – розповідає «КП» Микола Півторак.


Жінку з дитиною госпіталізували.


– Коли прибіг з роботи, як побачив те все… У маленької ручки, лобик обпечені. Дружина взагалі отримала 40% опіків, донька – 10%. Зараз Даша в обласному опіковому центрі. Вона у важкому стані. Донька – у дитячій обласній лікарні. Але її теж мають перевести в опікове. Вони налякані, в шоці, – продовжує чоловік.


Як уточнили «КП» в поліції, правоохоронці вже затримали підозрюваного у злочині і з’ясовують усі обставини події.

 

– Досудове розслідування, розпочате за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу – умисне знищення або пошкодження майна, триває. Зловмиснику оголошено про підозру у вчинені злочину і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Олександр Громко.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років.


Микола каже, раніше вже мав конфлікт із підозрюваним.


– Два роки тому моя дружина вночі побачила його в дворі, щось хотів украсти. Він утік, а вранці я його зустрів і пригрозив. Не бив, а сказав, якщо ще раз прийде – повідомлю в поліцію. Зараз його затримали. Він сам розповів, як усе тоді трапилося, каже, що їх було троє. Він стояв біля хвіртки. А двоє зайшли у двір, розбили вікно і кинули пляшку з бензином. Розповідав, як тікали потім, – переповідає Микола.


На дружину Миколи – Дарину, чекає тривале і дороговартісне лікування. Жінці планують робити операцію. Відтак  родина потребує фінансової підтримки.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7427 0587 3176 (Півторак Микола Юрійович).

 

0606006061

e-max.it: your social media marketing partner