Кіровоградці поки не бачать гідної заміни Саінсусу

,

1089Минуло менше тижня відтоді, як новина про те, що Кіровоград лишився без міського голови, облетіла усіх жителів міста. Про те, що Саінсус пішов, знали всі пересічні городяни, з якими спілкувалася «КП» на вулицях обласного центру. Безумовно, думки щодо дострокового звільнення міського голови у кіровоградців різняться. Проте, як один, чи то молодь, чи то люди старшого віку, кажуть – поки достойної заміни Саінсусу немає.

1082Наталія
–Я думаю,що з Саінсусом вчинили неправильно, некоректно. Хай би він керував містом, поки у нас ще таке «недовладдя». Те, що зараз Кіровоград лишився без мера, негативно відобразиться на житті городян. Саінсус мав би бути головою до нових виборів, як мінімум.

1086Ігор
- На мою думку, відставка мера відбулася запізно. Якщо б Саінсус пішов до виборів, ми б обирали мера 25 травня. А так Кіровоград позбувся такого шансу. Матимемо безвладдя. Групка, яка сидить у міськраді надалі крастиме гроші. Гідного ж наступника я поки не бачу.

1084Володимир
- Ставлюся до відставки мера більше негативно, ніж позитивно. Не тому, що у мене є якась симпатія до Саінсуса, до регіоналів. Навпаки, я підтримую зміну влади. Але за його правління, Ларіна і Шаталова Кіровоград почав якось підніматися. Не дивлячись на те, що вони регіонали. Мені здається, що Саінсус був непоганим господарем, керівником. Зараз його звільнили, як і всю його команду. Я не вважаю це правильним, бо не бачу гідної заміни.

1087Микола
- До відставки Саінсуса ставлюся двояко. Позитивно – бо цю людину давно треба було змінювати. Я один із активістів Євромайдану, і ми з цією ініціативою виходили раніше. Тоді Саінсус написав заяву на звільнення. Але завдяки «Батьківщині», Марковському (секретар міськради, – ред.), він залишився. А негативно ставлюся, оскільки тепер, після звільнення Саінсуса, «Батьківщина» гратиме свою пісню в міськраді. Вона об’єдналася з екс-регіоналами. Ми не бачимо зміни влади. Саінсус останнім часом грав роль пішака, поки «Батьківщина» посилювала свої позиції у міськраді. Я маю надію, що новообраний президент розпустить всі виборчі органи влади і ми нарешті отримаємо перезавантаження.

1085Галина
- У місті була стабільність, мені Саінсус подобався. Він нормально працював, був мир. А це не легко забезпечити за таких складних часів, які переживала і переживає нині країна. Тепер потрібні вибори міського голови. Чи оберемо гідну заміну – не знаю.

1088Наталія
- Мені дуже шкода, що Саінсус пішов із посади. Ми з ним з одного села, разом ходили до школи. Більш порядну людину годі й шукати. Він дуже багато зробив для міста, Кіровоград ожив за його каденції. Чи здатен на таке Марковський – не знаю. Думаю, навряд чи він буде таким же гідним керівником міста. У Саінсуса вже просто не витримали нерви від того, що коїлося у міській раді.

1083Вікторія
- Я не думаю, що відставка мера якось кардинально позначиться на житті мешканців Кіровограда. Його діяльності фактично не було помітно – що був мер, що не було. Я нейтрально ставлюся до звільнення Саінсуса.
e-max.it: your social media marketing partner