Супер-бабуся з Світловодського району мріє, щоб онуки не виїжджали з України

,

05802Ганні Гончаровій із Золотарівки Світловодського району – 75 і вона перемогла у конкурсі «Супер-бабуся-2018», обійшовши понад чотири десятки конкурсанток. І хоча всі без винятку учасниці вражали своїми талантами, перевагу журі віддало саме Ганні Гончаровій. Хто надихнув бабусю позмагатися – розповіла «КП».

– Взяти участь у районному конкурсі мене надихнули подруги-дівчата. Послухалася їх і пішла, – ділиться жінка і додає, майже все життя виступає на сцені, тому виконувала звичні для себе справи.

Про себе бабуся з Золотарівки розповідає скромно. Каже, вона – людина товариська, виступала раніше і в районі, і в обласному центрі. Завжди була передова, була депутатом і в районі, і в селі. Більш як чотири десятка років пропрацювала на фермі.

Ганна Гончарова народилася у співочій родині, тож із дитинства виховувалася у творчому оточенні.

– Нас із батьками в родині було дев’ятеро, а зараз моя родина аж 23 людини! Маю сина і дві доньки, зятів і невістку, п’ятеро онуків і шестеро правнуків, – пишається сімейством співрозмовниця «КП» і додає, хоч усі живуть у різних містах і селах, проте дружні і з радістю линуть до мами і бабусі.

Про участь у конкурсі рідним жінка до останнього не розповідала, а коли дізналися – неабияк здивувалися.

– Хотілося перемогти. У моєму репертуарі багато пісень, зараз співаю у церковному хорі, окрім цього, ще й вишиваю і пораюся по господарству. На конкурсі демонструвала свої вишиванки і кулінарні вироби, розказувала, що зробила б, якби була президентом, танцювала і співала. Одним словом, показувала всі таланти, – каже Ганна Гончарова.

У селі добре знають і гарно відгукуються про позитивну і енергійну бабусю.

– Хто ж її не знає! Залюбки допоможу розшукати, – відгукнувся на прохання «КП» допомогти розшукати переможницю конкурсу сільсь­­кий голова Володимир Щукін.

– Наша Ганна Олексіївна дуже позитивна й активна, вишиває нитками, бісером, співає у церковному хорі… Дружить із сусідами, її знають навіть в інших селах. Раніше скрізь виступала, співала разом із сестрою і чоловіком, поки той був живий. Дуже гарне тріо було, – ділиться сусідка Людмила Позовна.

Ганна Гончарова має мрії і дуже сподівається, що вони збудуться.

– Мрію, щоб війни не було, щоб діти і внуки мали гідну роботу і жили в Україні, – каже бабуся і дякує організаторам за такий конкурс. – Дякую всім, що організували такий конкурс. Поки вони є, ми не сидітимемо без діла і тікатимемо від старості. А якщо ще будуть конкурси, залюбки братиму в них участь поки жива. А хто хоче почути й побачити, як я співаю і танцюю, приїжджайте у Золотарівку на день працівника сільського господарства, я виступатиму на концерті.

 

фото: Богдан Дроздов

e-max.it: your social media marketing partner