Дівчинка завдяки малюнку знайшла загубленого кота

, Олена Сідорова

03926В обласному центрі семирічна Софійка Ткаченко загубила свого котика Рудика. Аби розшукати улюбленця, дівчинка запропонувала мамі – Олені – поклеїти у її районі оголошення. Для цього мала намалювала портрет свого кота, а текст – надиктувала мамі. І ось одного дня дитяче оголошення спрацювало.

– Софійці подарували котика десь місяць тому, – розповідає її мама Олена. – Вона його дуже полюбила. Але нам треба було поїхати на кілька днів, за котиком доглядала бабуся. Та коли ми повернулися, Рудика не було. Софійка дуже засмутилася, казала, що то її синочок і що вона не зможе без нього.

Після трьох днів невдалих пошуків по сусідах Софійка запропонувала написати оголошення і повісити його на зупинці, що недалеко від дому.

– Намалювала котика і сказала: «Це для того, щоб люди бачили, який мій котик». Далі надиктувала мені текст і ми приклеїли оголошення, – пригадує Олена.

«Пропало кошенятко, руденьке з білим животиком. Велике прохання повернути, будемо дуже вдячні. Його хазяйка дуже за ним сумує», – йшлося у ньому.

За портретом кошеня впізнав восьмирічний Ілля з сусідньої вулиці.

– Хлопчик зателефонував і сказав, що до нього прийшов котик, схожий на нашого. Ми домовилися про зустріч – то був наш Рудик. Софійка була дуже рада і щаслива! Тепер із рук його не випускає, – підсумувала Олена.

фото: із соцмережі

 

03927

e-max.it: your social media marketing partner