Поки весь світ безкоштовно запрошував гостей до музеїв, кіровоградський краєзнавчий заробляв

,

1033Ось уже шість років минуло, як Україна приєдналася до міжнародної акції «Ніч музеїв». Минулої суботи, 18 травня, коли відзначався День музеїв – більше 30 тисяч галерей, музеїв, бібліотек по всьому світу запрошували до себе в гості на безкоштовні екскурсії та різноманітні івенти. Кіровоградські музеї теж радо кликали на заходи. Утім, якщо в обласному художньому двері відкрили навстіж для всіх бажаючих безплатно, то краєзнавчий вирішив у такий день заробити. За квитки правили по 10 гривень для дорослих і по 5 – для дітей. Таким рішенням адміністрації відвідувачі були неприємно вражені.

– Увесь світ у цей день приймає у своїх музеях відвідувачів безкоштовно, а наш краєзнавчий просить гроші. Це просто шок. Багато хто з городян чекає саме цього дня, аби відвідати експозиції безплатно, бо не кожен може виділити навіть 10 гривень на культпохід, а тут таке... У мене немає слів, – ділиться враженнями кіровоградка Ольга і додає, що за вхід таки заплатила, бо дуже хотіла подивитися на музей після реставрації.

Тим часом у художньому музеї суботнього дня і вечора було дуже велелюдно. Величезна кількість відвідувачів, маса різноманітних майстер-класів та виступів зібрали як дітей і молодь, так і літніх городян. Кіровоградці вдячні організаторам за дійство.

– Усе, що ми побачили – дуже цікаво. І народні умільці, і виконавці, і майстер-класи… Організатори – молодці! Ми прийшли з онуками. Ні вони, ні ми не нудьгували жодної хвилини. Там зачіски робили, там малюнки на тілі, там ще щось показували… Заодно і галерею Оссовського подивилися. Спасибі за гарний настрій, – поділилася емоціями пара літніх відвідувачів Віктор Миколайович і Ангеліна Володимирівна.

e-max.it: your social media marketing partner