Марковський не збирається вибачатися перед обласним телебаченням. Канал позивається до суду

,

1022Обласна державна телерадіокомпанія – канал «Кіровоград» – позиватиметься до секретаря Кіровоградської міської ради, представника «Батьківщини» Івана Марковського. Про це заявило керівництво компанії. І хоча чиновнику відводився час на переосмислення своїх слів і вибачення перед колективом, останній заявляє, що своєї вини не визнає і перепрошувати наміру не має!

Причина звернення до суду полягає в нещодавньому інтерв’ю, у якому посадовець заявив спочатку, що гендиректорові Вадиму Мурованому погрожують, потім дозволив собі фактично диктувати, як мають працювати журналісти державної телерадіокомпанії, а під час ток-шоу «МИ», де, власне, обговорювалися його заяви, Марковський звинуватив телеканал у підвищенні тарифів на проїзд у Кіровограді.

З подібними заявами телевізійники миритися не хочуть, а тому позиватимуться до суду. Щоправда, секретареві міськради таки дали час на вибачення. Утім, Марковський такою можливістю не скористався. Навпаки сказав, що перепрошувати не буде.

– Я чув, що КОДТРК позиватиметься до суду. Хто їм може це заборонити? Але я не вважаю, що винний перед телебаченням. Тому що, коли мене було запрошено на ефір по тарифах, то мені не дали і слова сказати. Я не казав, що це вони (телебачення, – ред.) підняли тарифи. Вони не дали мені висловитися. Я залишаюся при своїй думці і не маю наміру вибачатися. Я висловив свою точку зору і маю на це право, – відрізав Марковський.

– Слуга народу навіть не розуміє, про що іде мова. Наш позов стосується неправдивих слів Марковського про погрози життю генеральному директорові КОДТРК Вадиму Мурованому і нібито тригодинного піару одного з кандидатів у президенти, чого не було і немає. Вибачитися Івана Марковського не зможе змусити навіть суд. Це питання його совісті. А от спростувати свої слова йому доведеться. Також цей суд стане прикладом для інших чиновників. Не важливо, хто ти – секретар міськради чи дрібний клерк – посадовці повинні пам’ятати: спочатку треба скористатися розумом, а потім язиком, – заявив у коментарі «КП» виконуючий обов’язки генерального директора Андрій Богданович.
e-max.it: your social media marketing partner