Студента музколеджу, який викинувся з вікна, намагався врятувати друг. «КП» з’ясувала подробиці трагедії

,

03304Трагедія сталася в суботу ввечері, напередодні свята Трійці. 19-річний Євген наклав на себе руки, вистрибнувши з четвертого поверху Кіровоградського музичного коледжу. Причиною, кажуть, могла стати сварка з дівчиною. У середу хлопця поховали.

Женя – родом із Голованівська. У коледжі навчався на четвертому курсі. Мріяв стати диригентом. Саме того трагічного дня в навчальному закладі відбувся­ концерт, де він диригував оркестром. Попереду залишилося­ скласти державні іспити.

Заступник директора коледжу з навчальної роботи Олексій Стоянов розповідає «КП», загиблий студент був хорошим хлопцем.

– Перші три курси не дуже добре навчався, але старався підтягти всі хвости. За четвертий курс іспити склав гарно. Взагалі був нормальним хлопцем, позитивним, ввічливим, сумлінним, – характеризує заступник директора.

Того дня, кажуть свідки, сталася сварка між Євгенієм і його дівчиною. Друзям навіть довелося один раз забрати його з вікна. Вдруге – не змогли.

– Це було близько дев’ятої вечора. Женя з дівчиною зайшли забрати речі, які залишили після концерту, – пригадує трагічні події студент навчального закладу, який попросив не називати його. – В аудиторії було троє. Женя, його друг і дівчина. Знову між ним і дівчиною нібито виник конфлікт. Вона вийшла з аудиторії. Женя опинився на вікні. Як це сталося – важко сказати. Той хлопець, що був із ним, вхопив Женю за руку і став кликати на допомогу. Тримав скільки міг, але Женя – високий і міцний був. Не втримав...

Позавчора Євгена поховали у Голованівському районі. У нього залишилися батьки і молодший брат.

Тим часом, як вдалося з’ясувати «КП», у музичному коледжі обласний департамент культури призначив внутрішнє розслідування. Так само справою займаються правоохоронці.
e-max.it: your social media marketing partner