У Кіровограді повний шахтарів автобус протаранив рефрижиратор

, КП

03277В обласному центрі на перехресті вулиць Кропивницького і Великої Пермської зіштовхнулися автобус «ЛАЗ», в якому знаходилося близько 40 працівників Інгульської шахти, і вантажівка «Mercedes-Benz» сьогодні, 29 травня, близько 6:00 години. В наслідок аварії госпіталізували п’ятох осіб.

– За словами свідка, водій «Mercedes-Benz» їхав на великій швидкості і не збавляв її. Він не надав перевагу у русі автобусу і допустив зіткнення. Внаслідок чого вантажівка впала набік, з нього випали балони з невідомою речовиною, ймовірно азотом. Водія «Mercedes» і пасажира автобуса госпіталізували. На місце події викликали рятувальників і слідчо-оперативну групу, – розповіла речниця патрульної поліції Яніна Ликова.


Як з’ясувала «КП», згодом госпіталізували ще трьох осіб. Представники сторін аварії претензій один до одного не мають.


– За словами водія вантажівки, він порушив правила і його вдарив автобус у бік, він перевернувся. З водієм вантажівки, в принципі, все нормально, забій коліна. З іншої сторони чотири люди госпіталізували. Усі зараз проходять обстеження. Від шахти до водія ніяких претензій немає, страховка на півмільйона гривень покриває ремонт їхнього автобуса, – прокоментував «КП» очевидець подій Юрій.


– Був повний автобус людей, який віз їх на роботу. Постраждали чотири людини – водій і три пасажири. Решта пасажирів – хто поїхав на роботу, а хто додому, – сказав представник Інгульської шахти.

 

03278032790328103282

 

фото: із соцмережі, Наталка Маринець

e-max.it: your social media marketing partner