«КП» розшукала власників «засокирених» машин у Кіровограді

, Олена Сідорова

02610Два практично ідентичних випадки сталися в обласному центрі – хтось невідомий «прикрасив» капоти «Шкоди» і «Шевроле» сокирами. Обидві машини господарі залишили під багатоповерхівками у спальному мікрорайоні. Світлини миттєво розлетілися соцмережами, а користувачі стали гадати, хто і кому так насолив. Зійшлися на думці, що з’явився народний месник, якому набридли паркування у дворах. «КП» розшукала власників машин і дізналася їхні версії халепи.

Як розповіли «КП» у патрульній поліції області, першу сокиру встромили в капот «Шевроле» ще вночі 7 березня.

– О 6:30 заявник сповістив, що пошкодили його машину, яка стояла біля під’їзду будинку, – уточнює речниця патрульної поліції області Наталя Трішина.

«КП» знайшла власницю авто – Альону. Жінка розповіла, версій, хто міг так вчинити, не має. Втім після того випадку машину залишає тільки на стоянці.

– Того ранку мені подзвонила сусідка, сказала, що в капоті стирчить сокира. Звичайно, спочатку був шок. Я завжди лишала машину на тому місці. Ніяких претензій ніколи не було. Тоді біля моєї машини стояла ще одна автівка. Вона лишилася неушкодженою. Таке зробити могла тільки хвора людина. Навіть не знаю, хто це. Ворогів не маю, конфліктів великих не було. Капот відремонтували, а от машину залишаю на стоянці, – розповіла «КП» Альона.

Другий випадок стався за три тижні – 26 березня.

– О 10:20 патрульні отримали виклик про пошкодження авто «Шкода» на вулиці Попова. В обох випадках патрульні опитали свідків, відібрали заяви, пояснення та передали справу слідчим, – додала Наталя Трішина.

«КП» розшукала власника і цієї машини – Юрія. Він так само, як і Альона, не знає причин такої капості. Але підозрює, сталося це точно не через паркування.

– Думаю, проблема дещо глибша, – уточнює Юрій.

Разом із тим власники пошкоджених автівок запевняють, що між собою не знайомі. Тим часом обоє звернулися до поліції. Нині проводиться перевірка. Найбільше, що загрожує зловмиснику чи зловмисникам, – адміністративна відповідальність.

фото: із соцмереж
e-max.it: your social media marketing partner