Cобака на інвалідному візку знайшов господарів!

,

972Пес-інвалід, який пересувається на двох передніх лапах, а замість задніх – у нього візок, нарешті знайшов господарів. Після публікації статті про Джека, до волонтерки, яка ним опікувалася, звернулося відразу п’ятеро бажаючих забрати тварину до себе. Проте пощастило найспритнішим – першою за собакою приїхала сім’я з Гайворона.

Про цього собаку «КП» уже писала неодноразово. Минулого року песик-інвалід, у якого немає задніх лап, після смерті своєї господині лишився на вулиці. На щастя, добрі люди прихистили бідолаху в холодну пору, а небайдужа дівчина з Москви, дізнавшись про біду, надіслала йому спеціальний візок. Після цього розпочалися пошуки господаря.

І ось тепер волонтерка Кіровоградської організації захисту тварин «Бім» Оксана, у якої весь цей час знаходився Джек, повідомила радісну новину: нарешті знайшовся новий господар. До того ж не один, а відразу п’ять.

– Уже майже два тижні, як Джек став домашнім песиком, гайворонським «хлопцем». На публікації у газетах відгукнулися відразу п’ятеро бажаючих взяти його до себе – з Новомиргорода, Новоукраїнки, Бобринецького району. Я дуже рада, що світ дійсно повен добрих людей. Та перемогла сім’я з Гайворона. Вони примчалися на машині за Джеком навіть раніше, ніж ми домовлялися, і забрали його додому. Родина дуже хороша, тому я тепер за Джека спокійна,  – радіє волонтерка «Біму».

– Не так давно ми поховала свою собаку, яка померла від старості. Порадившись, з чоловіком вирішили забрати Джека до себе, аби дати йому можливість щасливо дожити свій вік. Нам дуже сподобався цей песик. Ані трохи не шкодуємо, що забрали його до себе, – ділиться нова господарка Джека Любов Петрівна.

І вона, і волонтерка, яка так довго опікувалася песиком, щиро вдячні людям, які допомогли Джеку стати щасливим.

– Дякую журналістам, які писали про песика, дівчині Каті з Москви, яка придбала для нього візок і надала матеріальну допомогу на будівництво вольєру; киянці Любі, яка збирала гроші для Джека; кіровоградці Ларисі, яка допомогла пережити холодний і голодний для нас лютий і всім небайдужим людям, які підтримали нас, – говорить Оксана.
e-max.it: your social media marketing partner