Кіровоградщина продовжує штурмувати «Голос країни»: Дмитро Стоян вразив вокалом і потрапив у команду Тіни Кароль

,

02368Чим менше місць залишається у командах тренерів проекту «Голос країни», тим запеклішою стає боротьба між учасниками. Судді чекають на унікальні голоси, а конкурсанти намагаються­ продемонструвати усі свої таланти. Втім, не зважаючи на шалену конкуренцію, 21-річний кіровоградець Дмитро Стоян на етапі сліпих прослуховувань зумів вразити не лише своїм голосом, а й акторською майстерністю, і таки втрапив у команду Тіни Кароль. Поки триває підготовка до наступного етапу шоу – вокальних двобоїв, талановитий земляк поділився з «КП» секретами залаштунків «Голосу» і своїми планами на майбутнє.

– Пробував узяти участь у «Голосі» торік, але не пощастило. Увесь цей час сумлінно готувався, бо це було моєю мрією і ось – цього року я в «Голосі», – радіє успіху Дмитро і додає, хотів потрапити в команду Сергія Бабкіна, але чим менше місць лишається, тим обережніше тренери повертаються до виконавців, і те, що до нього розвернулася Тіна Кароль, вважає великим успіхом.

– У мене була дуже складна пісня, у ній важко розкрити всі вокальні дані, але мені допомогла акторська майстерність і це спрацювало, – каже співрозмовник «КП».

У Кіровограді Дмитро закінчив музичну школу імені Мейтуса, клас вокалу і гітари, а після дев’ятого класу середньої школи вступив у Дніпропетровський театрально-художній коледж. Далі два роки працював у тамтешньому академічному театрі російської драми імені Горького, а півроку тому переїхав до столиці. Гайнув за своєю мрією.

– Ще будучи студентами, разом із двома друзями створили музичний гурт «Кожен день». Спочатку грали просто для себе, у гуртожитку, можливо ще десь. А зараз хочемо вийти на вищий, професійний рівень. Участь у «Голосі» мені дала неймовірний поштовх реалізувати цю мрію, – зізнається Дмитро.

Про свій артистичний талант Дмитро жартує, мабуть, передався­ від дідуся й бабусі.

– Мої батьки – лікарі. Тато колись грав у клубі кмітливих і винахідливих, писав вірші. А дідусь – тенор, дуже довго співав у хорі, бабуся танцювала. Можливо, від них і передався талант. Але в актори пішов тільки я, – сміється співрозмовник «КП» і додає, після музичної школи мріяв вступити в училище імені Глієра, проте трохи не дотягнув із випускним іспитом. Тоді директорка школи Валентина Ревенко порадила йому вступати в театральне.

– Ця порада Валентини Григорівни просто переломила мене і я подивився на своє майбутнє якось реально й отямлено. Я досі вдячний їй за цю пораду, – зауважує Дмитро.

Найближчою і найдорожчою підтримкою для майбутньої зірки завжди були батьки. Каже, постійно підтримували.

– У мене було багато виступів, конкурсів, то мама і тато завжди мене підтримували. Навіть коли покликали на «Голос країни», то першій подзвонили мамі, бо я був за кордоном, а вже вона повідомила мені, що я пройшов відбір на сліпі прослуховування, – уточнює він.

Дмитро наголошує, участь у проекті для нього – це поштовх займатися музикою професійно, розвивати власний гурт і виходити на вищий рівень. У цьому, звісно, скористається професійними порадами музичного тренера «Голосу» Тіни Кароль.

– Тіна дуже відповідально ставиться до своєї роботи. Для вокальних двобоїв ми обрали круту пісню, вона порадила мені як відкритися і дозволила це зробити, – ділиться секретами залаштунків Дмитро і додає, тренер дає корисні і цікаві вокальні уроки, які він поглинає, мов губка. Каже, із задоволенням працює з Тіною Кароль, спілкується на рівних і радіє професійним порадам, які, переконаний, у подальшому творчому житті йому обов’язково згодяться.

 

фото: «Голос країни»

e-max.it: your social media marketing partner