Поліцейські побралися у день закоханих

,

02195Світлана з Іваном разом уже вісім років. Познайомилися на роботі – обоє працюють в управлінні Нацполіції області. За цей час не тільки перевірили свої почуття, а й народили первістка. Рішення узаконити стосунки прийняли давно, але хотіли розписатися тихо, без свідків.

– Ми подали заяву 10 січня і зовсім не планували влаштовувати весілля, тим більше 14 лютого – у день закоханих. Хотіли тихенько розписатися і все. Але нам призначили розпис саме на цей день, – розповідає «КП» щаслива дружина і додає, коли колеги на роботі дізналися, в який день вони поберуться, попередили, що обов’язково прийдуть вітати. – За півдня до розпису купила білу сукню і фату. Для нас це було дуже несподівано.

Привітати молодят, крім батьків і родичів, прийшли колеги і друзі. Найпочеснішу місію довірили наймолодшому свідку новоспеченої сім’ї – Миколці.

– Він на подушечці подавав нам обручки. Зі своїм завданням успішно впорався, щоправда наприкінці церемонії від хвилювання розплакався,­ а потім сказав, що його мама – найгарніша наречена в усьому світі, – ділиться Світлана тепер уже Вєлєва.

Як і годиться, на весіллі молодятам дарували подарунки. Наречений для майбутньої дружини обирав призент разом із сином.

– На чоловічій раді вирішили купити мені пилосос, – сміється співрозмовниця «КП» і додає, уже випробували техніку в дії. – Добре, що помічників у родині вистачає.

Медовий місяць молодята відклали на літо. Кажуть, це буде скоріше медова відпустка. Поїдуть у подорож, проте куди – ще не вирішили. А поки до кінця тижня отримали вихідні, аби хоч трохи насолодитися романтичним настроєм і новим статусом.

Колеги і керівництво побажали молодятам злагоди і добробуту, зберегти почуття любові один до одного на все життя, бо недаремно їхнє весілля припало саме на день закоханих.

«КП» приєднується до вітань родині Вєлєвих і бажає жити в злагоді та ще не раз зустрічати лелек із подарунками.

 

фото: Нацполіція області

e-max.it: your social media marketing partner