Кіровоградський адвокат урятував шістьох цуценят

, КП

02194Олександр Біденко з Кіровограда, повертаючись із села Клинці у місто, врятував шістьох цуценят. Невідомі вивезли малих у поле і покинули там на голодну смерть. 28-річний чоловік не зміг залишити чотирилапих напризволяще і забрав усіх додому. Четверо цуценят уже знайшли люблячі родини, ще двоє чекають­ на адопцію.

– Це було у суботу, 10 лютого. На трасі біля села Клинці. Повертався з села, дивлюся, стоїть машина, біля неї бабуся з дідусем, а поруч цуценята бігають. Я теж зупинився. Пішов подивитися, де вони живуть. З’ясувалося, малі без мами. Було видно, що їх викинули і вони самі по собі, – пригадує Олександр.

Не довго думаючи, чоловік зібрав цуценят у машину і повіз додому.

– Усіх розмістив на задньому сидінні і привіз додому. Не залишати ж їх там! Потім пофотографував, зняв коротеньке відео і написав волонтерам із громадської організації «Бім». Ми розмістили оголошення у соцмережах, – розповідає співрозмовник «КП».

Наразі четверо цуценят вже живуть у нових господарів, а дві дівчинки ще чекають на люблячі родини.

– Біленького хлопчика одразу забрали, як тільки побачили оголошення, ще трьох ми з волонтерами віддали людям на вокзалі. Зараз залишилися дві дівчинки, яким також плануємо найближчим часом знайти родини, – каже Олександр.

Це вже не перший випадок, коли чоловік рятує цуценят. Кілька років тому він узяв на вигодовування вісьмох зовсім маленьких хвостиків.

– У мене вже був досвід вигодовування цуценят. Роки три тому я взяв вісім цуценят на вигодовування. Так сталося, що їхня мама не змогла цього робити. Усі живі-здорові, зараз живуть по всій Україні, – радіє адвокат-рятувальник. – А ці – старші, та і шкода було залишати на морозі, голодних. Єдине – Філ, мій американський стафордширський тер’єр, не надто був у захваті від появи малечі. Вони ж на його територію прийшли. Але пережив це.

 

фото: із соцмережі

e-max.it: your social media marketing partner