Очільник Попельнастого потрапив до сотні кращих лідерів місцевого самоврядування країни

,

02050Голова села Попельнасте, що в Олександрійському районі, Олег Волянський увійшов до півтори сотні кращих лідерів місцевого самоврядування за підсумками загальнонаціонального проекту «Місцеве самоврядування. Народні обранці».

Олег Волянський очолює громаду вже третій термін поспіль. Каже, про те, що удостоєний такої відзнаки, зовсім не знав, аж поки не запросили на урочистості.

– Якщо оцінювати зроб­лене в селі, така відзнака не була для мене несподіванкою, але про цей проект почув уперше і ніколи участі в ньому не брав, тим більше не сподівався на якісь нагороди. Свою справу роблю не заради цього, – посміхаючись говорить «КП» Олег Волянський і додає, з 2006 року, відколи його обрали головою, багато що в селі змінив аж до того, що на останніх виборах у 2015 році зовсім не мав конкурентів. – Громада мене цілком підтримала. Якщо раніше на виборах хоча б були інші кандидати, мої конкуренти, то на останніх я змагався сам із собою...

Серед успішних справ, якими пишається, Олег Волянський називає дитячий садочок і лікарську амбулаторію, які з’явилися в селі, житло для лікаря й учасників АТО, відремонтовані приміщення школи, комп’ютерні класи, інтернет... В оновленому будинку культури сьогодні діють вокальний, театральний і хореографічний гуртки. Для сільського вокально-інструментального ансамблю сільрада купила музичні інструменти. У клубі є ігровий, більярдний і спортивний зали.

– Цього року плануємо відкрити культурно-освітній центр, де розмістяться музей, бібліотека і кінозал. А ще зробимо зовнішній ремонт приміщень дитячого садочку і ФАПу, – ділиться планами сільський голова і додає, основним пріоритетом серед своїх завдань вбачає також ремонт доріг. – Усі дороги у селі ми ремонтуємо щороку, вони у задовільному стані. Головне для мене сьогодні – відремонтувати покриття під’їзного шляху до траси, щоб можна було дістатися райцентру.

Олег Волянський був єдиним представником від Олександрійського району серед очільників місцевого самоврядування. Усі голови громад отримали іменні подяки «За активну життєву позицію та ефективну діяльність, спрямовану на поліпшення рівня добробуту громадян» та ордени «За розвиток української державності».

Щорічний проект «Місцеве самоврядування. Народні обранці» реалізується за сприяння Адміністрації Президента України, Верховної ради, Кабінету Міністрів, місцевих органів самоврядування, громадських організацій та інших.

 

фото: «Моя Олександрія»

e-max.it: your social media marketing partner