Кіровоградський школяр став дипломантом фотовиставки газети «День»

,

01166Юний фотохудожник із обласного центру Гліб Цуканов став дипломантом фотовиставки всеукраїнської газети «День» про життя України цього року. Із понад трьох тисяч робіт фотомайстрів, на виставку журі відібрало три сотні – кращі з них отримали подарунки.

На виставці представлені світлини, які зображують миті, що пережила країна цього року: радісні, сумні, трагічні, патріотичні.

Історію країни у світлинах газета «День» показує вже вдев’ятнадцяте, кіровоградський школяр представляє на ній свої роботи три роки поспіль. Цього разу дипломом відзначили його роботу «Палітра моря».

– У дев’ять років я зацікавився фотографуванням і тато купив мені маленький фотоапарат. А пізніше подарував уже більш професійну техніку, – ділиться Гліб Цуканов.

З того часу хлопчик серйозно захопився фотомистецтвом. У свої одинадцять має вже чимало фотовиставок як у Кіровограді, так і в інших містах.

– На виставку Гліб надсилав чотири роботи, журі відібрало одну, але для нього це також успіх, адже поряд із світлинами відомих і маститих фотомитців не тільки з України, а й з-за кордону помітили і роботу дитини, – розповідає батько Гліба, власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов.

Нині шестикласник готується до наступної всеукраїнської фотовиставки «Погляд-2017», яка на початку грудня відкриється в Кіровограді в галереї «Єлисаветград».

 

фото: із соцмережі

e-max.it: your social media marketing partner