В обласному центрі презентують фотовиставку «Нескорена краса»

, КП

01165В обласній бібліотеці імені Чижевського у перший день листопада презентують все­українську соціальну фотовиставку «Нескорена краса». Експозиція присвячена жінкам на візках, які, не дивлячись на те, що не можуть пересуватися самостійно, – успішні, сильні і нескорені.

Соціальний фотопроект «Нескорена краса» у Кіровограді презентуватиме його організатор, директор благодійного фонду «Нескорені», модель Оксана Кононець, уточнює голова обласної громадської організації матерів дітей і дорослих із інвалідністю «Серце матері» Людмила Шукрута.

– Це сильна дівчина. Вона жила звичним життям, але сталася біда – впала з балкону. Вже кілька років Оксана прикута до візка. Але дівчина сильна духом і наполегливо над собою працює. Нині – вона ведуча і модель на візку, має вже чимало титулів, заснувала благодійний фонд. Своїм прикладом вона надихає інших, – розповідає громадська діячка.

Саме на запрошення Людмили Шукрути Оксана презентуватиме фотопроект у Кіровограді.

– Його мета – мотивувати таких людей, як я, які теж пересуваються­ на візку. Довести їм, що вони – особливі. Також ми збираємо кошти на придбання спеціалізованого обладнання для відділення спінальних хворих Київської лікарні №4, де лікуються люди ледь не з усієї країни, – пояснює «КП» Оксана Кононець.

Учасниці проекту – жінки з усієї країни, які власним прикладом довели, що інвалідний візок – не вирок.

– Учасницями соціального фотопроекту «Нескорена краса» стали 12 успішних, талановитих і вродливих жінок із різних куточків України, котрі демонструють, що інвалідний візок не перешкода красі, коханню і особистому щастю. Ми всі абсолютно рівні і нам під силу різні професії, спорт, подорожі, мрії... Головне – сильне бажання та віра у себе! – продов­жує Оксана.

Окрім презентації фотовиставки, красуня має намір відвідати навчальні та лікувальні заклади.

– Це буде насичена поїздка: презентація фотовиставки, відвідування шпиталю для воїнів АТО, шкіл, соціальних закладів, центрів реабілітації. Я щаслива, що фотопроект цікавий, що його запрошують, – зізнається Оксана і нагадує, виставка відкриється 1 листопада об 11:00 годині і триватиме до 5 числа у бібліотеці імені Чижевського.

 

фото: надане героїнею

e-max.it: your social media marketing partner