Кузьменко: Кожна копійка державних коштів має використовуватися максимально ефективно

,

01129Очільник області Сергій Кузьменко нагадав посадовцям, що кошти, які виділяються з державного бюджету на будівельну галузь, мають використовуватися максимально ефективно і раціонально.

– Сьогодні держава створює необхідні умови для розвитку регіонів. З державного бюджету виділяються значні кошти на реалізацію різних програм, зокрема, на будівництво доріг і закладів соціальної сфери. Для того, щоб життя у містах і селах області змінилося на краще, кожна копійка державних коштів має використовуватися максимально ефективно, раціонально і за призначенням, – наголосив Кузьменко.

Як повідомив заступник начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Ігор Царьов, на сьогодні в області реалізується майже півсотні проектів у галузі будівництва на загальну суму близько 248 мільйонів гривень, з яких частка держави – 110 мільйонів.

За словами посадовця, нині гостро стоїть проблема з освоєнням фінансового ресурсу на об’єктах будівництва.

Нагадаємо, днями Сергій Кузьменко заявив, що у 2018 році Кіровоградщина планує залучити на будівництво і ремонт доріг удвічі більше коштів, ніж цьогоріч.

 

фото: архів «КП»

e-max.it: your social media marketing partner