П’ять кіровоградських шкіл отримали по десять планшетів від мерії

,

01128П’ять кіровоградських шкіл отримали по десять планшетів у рамках проекту, ініційованого управлінням освіти Кіровоградської міської ради. Це вже друга черга поповнення навчальних закладів сучасною комп’ютерною технікою, повідомила очільниця відомства Лариса Костенко.

– Цього разу планшети отримали школи №35, №22, №7, №12 і Кіровоградський колегіум, торік комп’ютерною технікою попов­нилися ще вісім закладів, – уточнює Лариса Костенко.

За два роки реалізації проекту кіровоградські школи отримали комп’ютери, ноутбуки, планшети, мультимедійні дошки, кошти на які виділили з місцевого бюджету, каже посадовиця і додає, сучасні гаджети допомагають учням навчатися.

– Гаджети можна використовувати для вивчення усіх предметів, багато дітей їх мають, але є такі, котрі не мають, тож ми передаємо в навчальні заклади планшети, щоб усі школярі мали можливість брати участь у віртуальних уроках, – зазначила Лариса Костенко.

На цей подарунок уже давно чекали учні кіровоградської школи №22. Щоправда отримали його у перший день канікул, тож іще не встигли ознайомитися з новою технікою.

– Діти знали про новенькі планшети, чекали на них, щоправда зможуть користуватися вже, коли повернуться з канікул, – каже директор школи Борис Набока і додає, не тільки старшокласники, а навіть учні початкових класів зможуть працювати з комп’ютерною технікою. – Учитель – режисер уроку. Користуватися планшетами можна на уроках інформатики, фізики, математики, під час лабораторних робіт, проводити цікаві дослідження і гіпердії. Одним словом, вони сьогодні потрібні для розвитку сучасної молоді.

фото: школа №22
e-max.it: your social media marketing partner