Пес на колесах шукає господарів

,

893Про цього собаку «КП» уже писала наприкінці минулого року. Тоді песик-інвалід, у якого немає задніх лап, після смерті своєї господині лишився на вулиці. На щастя, добрі люди прихистили бідолаху в холодну пору, а небайдужа дівчина з Москви, дізнавшись про Джека, вирішила йому допомогти і придбала спеціальний візок. Тепер пес на колесах шукає господаря.

Волонтерка Кіровоградської організації захисту тварин «Бім» Оксана, у якої зараз знаходиться Джек, розповідає: такої вірної і життєрадісної собаки годі й шукати.

– Вірності цієї собаки можна тільки щиро дивуватися. Старенька жінка, яка його доглядала, померла. Її знайшли лише за кілька днів. Коли міліція потрапила у квартиру, Джек нікого не підпускав до неї. Весь цей час він сидів голодний і не відходив від бабусі. Після смерті господині щасливе і безтурботне життя собаки скінчилося. Він знову опинився на вулиці. Насправді піклуватися про Джека мала б сусідка померлої, на яку та переписала квартиру. Однак та відмовилася від собаки, – згадує Оксана.

Тоді жінка приїхала до Джека, який опинився на вулиці, аби просто сфотографувати його, щоб потім розмістити оголошення про пошук нових господарів. Та коли побачила собаку, вирішила прихистити у себе. За зиму волонтерка відгодувала песика. Каже, зараз виглядає вгодованим.

– Орієнтовно Джеку чотири роки. У нього є всі навички справжнього охоронця, який тепер шукає надійного господаря і якому буде вірним. З поведінки собаки зовсім не видно, що він інвалід. Джек дуже жваво пересувається на свої двох лапках і двох колесах, – говорить Оксана і дуже сподівається, що людина, яка прихистить цього песика, все-таки знайдеться.

e-max.it: your social media marketing partner