Олександрійка взяла участь у конкурсі «Голос Польщі»

, КП

00924Дівчина з Олександрії – 22-річна Анна Орлова, взяла участь у телевізійному шоу «Голос Польщі» («The Voice of Poland»). Вона успішно пройшла кастинги і наразі готується до основних батлів. Як проходила перші етапи і хто став її тренером – Аня розповіла «КП».

– Уже другий рік навчаюся­ у Варшаві у Суспільній академії наук на акторському факультеті. В Олександрії закінчила музичну школу, а потім Кіровоградське музичне училище. Музику завжди любила. Влітку у Польщі почався кастинг на «Голос». Просто вирішила спробувати, – розповідає «КП» Анна.

Спочатку дівчина пройшла перший етап кастингу, далі потрапила на «сліпі» прослуховування. Анна заспівала пісню популярної у 70-80-ті роки співачки Меріли Родович «Людські обговорення».

– Обрала пісню польською про двох закоханих, які, не зважаючи на заздрість, злість, якісь плітки, залишаються разом і люблять один одного. Ця пісня мені дуже запала в душу і мелодично, і за змістом, а, по-друге, я хотіла вразити своєю польською. Дуже старалася заспівати так, щоб не було чути акценту і вразити своїм гарним знанням мови, – ділиться співрозмовниця.

Старання Ані судді відзначили. Втім нерви полоскотали і повернулися аж на останній секунді виступу.

– Я вже не вірила, що хтось повернеться. І це для мене був шок, коли буквально на останній ноті, на останній секунді повернувся один із суддів – Міхал Шпак. Він сам став популярним після талант-шоу «Х-фактор» у 2011 році, а в 2016-му представляв Польщу на Євробаченні. Як музикант він мені дуже подобається. І вже коли ми познайомилися, з’ясувалося, що і людина він гарна – дуже відкритий, щирий, – розповідає Анна.

Дівчина зізнається, неймовірно зраділа, що пройшла «сліпі» прослуховування.

– Завжди, коли приїздиш в іншу країну, здається, нікому не потрібен, нікому не цікавий. Але дуже приємно, коли дають дорогу вперед не тільки полякам, але й таким, як я. Взагалі на кастингу було чимало людей із інших країн і багато хто пройшов. Судді так і сказали мені потім, що у мене майже не помітно акценту, дивувалися, що з я України, – сміється­ дівчина.

Наразі Аня готується до наступного етапу – боротиметься з іншими учасниками за перемогу.

– Наступний етап – «Битви». Коли співаємо дуетом і далі проходить лише одна людина. Вже знаю, що співатиму, починаю готуватися, – зізнається дівчина і дякує всім тим, хто її підтримує. – Про моє рішення взяти участь у шоу знали лише найближчі. Зараз знають набагато більше. І дуже приємно й несподівано, що стільки людей мене нині підтримують.

 

 

фото: стоп-кадр із відео

e-max.it: your social media marketing partner