Нумеролог із обласного центру даватиме безкоштовні консультації заради порятунку дітей

, Олена Сідорова

00887Кіровоградський нумеролог Ольга Крайнюк проконсультує півтора десятка охочих безкоштовно за умови, що ті пожертвують гроші на потреби онкохворих дітей. Про свою акцію жінка написала у соц­мережі, а от деталі розповіла «КП».

Освоїти знання, як числа впливають на людей, на їхнє призначення у житті, Ольга вирішила майже рік тому. За цей час пройшла чимало курсів в іменитих знавців такої науки, у тому числі в Наталії Броншпіц – відомого кіровоградського експерта-нумеролога.

– Ці знання дуже допомагають людям, які, можна сказати, заблукали у житті. Ця наука дає багато відповідей на питання, чому в житті відбуваються ті чи інші проблеми, – пояснює співрозмовниця «КП».

Для того, щоб отримати відповіді на запитання, людина має довірити експерту свої дату і рік народження, прізвище, ім’я, по-батькові, номер квартири, вулицю тощо.

– За допомогою нумерології можна прорахувати все – що дає місце проживання, робота, особисте життя, рід, – розповідає Ольга. – Наприклад, за допомогою цих даних можна навіть визначити, яке ім’я дитині краще дати. Інколи можна побачити, що в певний життєвий цикл людині потрібно більше проявити впевненості у собі, ясності, куди потрібно рухатися або розвивати якийсь бізнес. За допомогою кармічної матриці можна розглянути енергію людини, дану їй при народженні, і зони, які відповідають за проблеми в житті. Наприклад, заболіло серце. Може виявитися, що людина просто неправильно поводить себе у спілкуванні з колегами. А інколи люди не здогадуються, що їхня лінь стоїть на перешкоді в досягненні цілей. Нас дивує, чому діти змалечку мають страшні хвороби. Все може бути тому, що в попередньому житті людина не виконала свого призначення або десь вчинила неправильно. А коли будуть ці знан­ня – можна уникнути помилок. Насправді все взаємопов’язано.

Для того, аби інформація, отримана під час сеансу, допомогла, людина має бути готова до змін і випробувань.

– Вся інформація, яка дається під час сеансу, – лише для того, щоб зробити людину кращою. Люди, а особливо ті, хто поводить себе агресивно, – це наші дзеркала. Вони нам посилаються для того, щоб ми побачили себе. Це не людина така погана, вона просто з’явилася у нашому житті для того, щоб нас віддзеркалити. Важливо у цей момент зробити для себе правильні висновки. У більшості людей у пріоритеті – більше заробити грошей і зрозуміло, чому. Але треба розуміти, коли душа знайде спокій і призначення – у людини з’явиться все, – зауважує нумеролог і зізнається, найбільше для неї задоволення і найкраща дяка – коли за якийсь час із людиною, з якою працювала, відбуваються трансформації в позитивний бік.

Ідея благодійних сеансів, зізнається Ольга, прийшла зверху. Оплата – скільки кому не шкода.

– За допомогою цієї методики можна визначити енергії, які є в кожному з нас, і які так чи інакше впливають на наше життя, – пояснює вона. – Що дав рід по лінії батька і матері, яке перше призначення людини, що потрібно виконати, яке друге призначення людини – що вона має виконати після 40 років для соціуму. Відповіді на ці питання треба знати, щоб налагодити зв’язок душі і Всесвіту. А тому перед тим, як записатися на консультацію, варто зважити, чи готові ви довірити нумерологу для аналізу цифри зі свого життя і чи готові до критики та подальших змін у своєму житті, чи готові змінюватися, бо отримані знання надто глибокі, і якщо не усвідомити їх, можуть з’явитися непередбачувані наслідки.

фото: надане героїнею
e-max.it: your social media marketing partner