В обласному центрі молода перукарка оголосила благодійну акцію заради бездомних тварин

, КП

00841Перукарка з обласного центру 22-річна Марія Маяр оголосила благодійну акцію, аби допомогти безпритульним тваринам, які перебувають у реабілітаційному центрі «БІМ». Протягом місяця дівчина віддаватиме половину вартості від її послуг на потреби собак і котів, якими опікуються волонтери.

– Два роки тому я захотіла взяти собі кошеня. Вирішила, доречніше буде не купувати, а взяти безпритульного з «БІМа», наприклад. Із того моменту стала активніше стежити за новинами реабілітаційного центру у соцмережі. Виходить, що центр – це повністю ініціатива небайдужих людей і хто чим може, тим і допомагає. У мене на той момент фінансової можливості допомогти не було – я брала тварин на перетримку, щоб викупати, вилікувати, доглядала за тваринами після лікарні, допомагала в пошуку нових господарів, – розповідає «КП» Марія.

Тепер небайдужа кіровоградка вирішила допомогти підопічним волонтерів в інший спосіб – оголосила акцію, в рамках якої протягом місяця віддаватиме половину зароблених грошей на потреби тварин.

– У мене кілька професій. Але хочу розвиватися саме у перукарстві. Це і для мене буде додаткова практика, і зроблю добре діло. Оскільки я ще працюю фінансистом, порахувала, що за 50% мені відіб’ються матеріали і може трошки робота, – пояснює Марія.

Акція триватиме до 31 жовтня.

– Сподіваюся, така не дуже довга тривалість акції стимулюватиме людей швидше приходити. Адже вже холоднішає, потрібно запастися паливом, щоб обігрівати центр, та й на продукти, на лікування гроші потрібні, – каже дівчина і додає, можливо такий доброчинний досвід застосовуватиме ще.

Деталі за телефоном: (050) 149-15-64 (Марія Маяр).

 

фото: надане героїнею

e-max.it: your social media marketing partner