zebra2  sela 

Дорогий Святий Миколаю, зроби так, щоб я швидше одужав…

, опубліковано в Проекти «КП»

1565Наближається День Святого Миколая. Дітки з нетерпінням чекають на це свято, адже знають, що слухняним сивий дідусь обов’язково покладе під подушку подарунки. Особливо чемними цьогоріч були маленькі пацієнти гематологічного відділення дитячої обласної лікарні. Вони не лише слухалися батьків, а й справно приймали ліки, витримували терапію, проходили реабілітацію…
Напередодні свята «КП» запропонувала онкохворим діткам написати листи Святому Миколаю. Читати їх без сліз просто неможливо. Ще важче не виконати мрії малечі. Тож закликаємо усіх небайдужих відкрити своє серце і стати бодай на один день чарівником.

1561Юрасик хоче хом’яка, що говорить
Юрасику чотири роки. Попри те, що має онкозахворювання, він – хлопчик активний. Коли приходять до відділення волонтери, береться з ними робити вироби з солоного тіста, або розфарбовує картинки. А ще він щиро посміхається і з надією дивиться в очі…

«Дорогой Святой Николай! Я очень хочу быть здоровым в этом году. А еще я очень хочу в подарок говорящего хомяка. С уважением Юра, 4 года».

1564Даша мріє подолати хворобу і отримати фотоапарат
У сімнадцятирічної Даші ракова пухлина. Вона вже перенесла кілька блоків хімічної і променевої терапії. Мама Даші, коли дізналася про хворобу своєї доньки, не витримала і померла… Даші важко – тепер вона сама долає рак. За цей рік у житті дівчини було багато випробувань. Даша мріє вилікуватися, отримати фотоапарат і робити світлини життя, щоб воно не пройшло повз неї…

«Здравствуй, дорогой Святой Николай! Я очень рада, что ты прочитаешь мое письмо. На протяжении всего года я борюсь со своей болезнью. Я очень хочу выздороветь, это моя главная мечта! Желаю в этом Новом году всем здоровья, особенно принеси его в эту чудесную ночь деткам, которые болеют.

Мое желание – получить на праздник фотоаппарат. Очень люблю фотографировать животных и пейзажи, наблюдать, как все меняется с каждым днем и хочется все запечатлеть. Это пока моя мечта, но я верю, что она осуществиться. Святой Николай! Исполни, пожалуйста, мое заветное желание, а я в свою очередь обязуюсь тебя не разочаровать на протяжении целого года. С любовью Даша».

1562Ростик хоче бути волонтером і мріє про лего
Про Ростика «КП» уже розповідала. Цей хлопчик за час боротьби зі своєю онкохворобою став дорослішим. Він не показує, як страждає, завжди говорить, що у нього все гаразд. Ростик мріє бути волонтером. Разом із Дашею він готує свої поробки на виставку, яка незабаром відбудеться і кошти з якої підуть на лікування онкохворих дітей.

«Святий Миколай! Мене звати Ростислав, мені 9 років. Вже вісім місяців, як я хворію. Я хочу, щоб я вилікувався і щоб всі діти були здорові. Мені ще до повного одужання треба багато часу. І тому я прошу, щоб ти мені подарував «Lego Chima Огненный Лев Лавала (70144)». Щоби дні у лікарні проходили швидше. Буду дуже вдячний за твій подарунок. Ростислав Приходченко».

1563Марк мріє отримати трансформера і повернутися додому
Марк зав­жди веселий. Він одразу може робити кілька справ і все в нього виходить. Найбільше Марк мріє про одужання і повернення додому.

«Любий Святий Миколай! Мене звати Марк, мені 5 років. Я дуже хочу одужати, більше не хворіти і поскоріше повернутися додому. Подаруй мені будь-яку іграшку – трансформера і зроби так, щоб я поскоріше видужав. Марк».
e-max.it: your social media marketing partner