Мама двох дітей із Помічної потребує коштів на лікування онкохвороби

, Олена Сідорова

9901Онкохвора мати двох дітей 37-річна Оксана Поберецька із Помічної Добровеличківського району потребує фінансової допомоги на лікування. У жінки рідкісна як для жінок онкохвороба – нейросаркома малого тазу.

Тяжкий діагноз їй поставили навесні 2014 року. Після цього Оксані зробили операцію – видалили пухлину. Втім нещодавно хвороба повернулася – під час контрольного обстеження у легенях знайшли метастази, які терміново треба видалити.

Операцію призначили на 21 липня в Києві. До цього часу їй потрібно зібрати близько восьми тисяч гривень. Це половина суми, яка необхідна для проведення операції.

– Я не прошу перераховувати великі суми, допоможуть навіть 50-100 гривень. Лікарі запевняють, що я ще багато років зможу прожити з коханою родиною, якщо буду періодично приїжджати на лікування. Мені потрібно поставити дітей на ноги. Будь ласка, допоможіть зібрати гроші на операцію! – закликає Оксана.

Допомогти Оксані оплатити обстеження і лікування можна, перерахувавши посильну суму на її картку «Приватбанку»: 5168 7420 2603 7485 (Поберецька Оксана Миколаївна).

Детальну інформацію можна отримати за телефоном Оксани: (066) 471-27-08.

фото: obozrevatel.com
e-max.it: your social media marketing partner