Ані Куценко, яка отримала важкі опіки, терміново потрібна кров і допомога

,

9406Дев’ятирічна Аня Куценко зі Знам’янки отримала важкі опіки 50% тіла і зараз перебуває в опіковому центрі обласної лікарні. Дівчинці уже зробили дві операції з пересадки шкіри. Попереду ще кілька оперативних втручань. Батьки благають про допомогу.

– Ми живемо у приватному будинку, донька гралася на вулиці і випадково підпалила своє платтячко. Вона намагалася сама загасити полум’я, а коли це їй не вдалося, побігла у двір. Поки добігла, від плаття залишилися одні бретелі, – розповідає про біду мама дівчинки – Наталя Куценко і картає себе, що за домашніми клопотами не догледіла малу.

Жінка каже, дитину одразу доставили в обласну дитячу лікарню, а потім перевезли в опіковий центр. Два дні вона була в реанімації непритомна. Зараз Аня прийшла до тями, проте не пам’ятає, як сталася біда.

– Найбільше обпечені живіт, груди, спина. Опіки третього ступеня. Їй уже зробили дві операції з пересадки шкіри на животі. Попереду ще кілька операцій. Зараз потрібна кров для переливання, ІІ група резус позитивний, – каже мама Ані і звертається до всіх небайдужих допомогти ще й фінансово.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на карту «Приватбанку»: 4149 4978 4584 4242 (Куценко Наталя Сергіївна). Телефон: (099) 948-94-79.

фото: з відкритих джерел
e-max.it: your social media marketing partner