Учню олександрійського профліцею, якому діагностували рак, терміново потрібні кошти на лікування (ЗБІР ЗАВЕРШЕНО)

, КП

9280Учню Олександрійського профліцею №13, 18-річному Олександру Бершадському терміново потрібна фінансова допомога. Хлопцю діагностували саркому заочеревинного простору четвертої стадії з метастазами.

– Перед цим у Сашка боліли нирки, пролікувався, наче перестали турбувати. Потім він прийшов до мене у гості і я побачила, що у нього дуже великий живіт. – розповідає «КП» сестра Олександра – Анастасія.


Олександр знову звернувся до лікаря. Там йому вже діагностували рак четвертої стадії з метастазами.


– Одразу ж звернулися у лікарню. Йому спочатку діагностували кишкову непрохідність. Поклали у лікарню, призначили МРТ. І вже після обстеження виявилося, що у нього саркома заочеревинного простору четвертої стадії з метастазами. Ми поїхали в обласний онкодиспансер, там пройшли купу обстежень. Зараз аналізи направили в Київ. Спочатку не хотіли його лікувати, тому що остання стадія. Потім погодилися. Йому призначили хіміотерапію, допоки пухлина не стане меншою. Потім її можна буде видалити. Але нам потрібні кошти на лікування і аналізи, – каже Анастасія і просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування брата.


Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7426 0087 4774 (Рак Анастасія Олександрівна – сестра).

e-max.it: your social media marketing partner